Belysning betyder meget for rummets udtryk. Når du skal vælge lampe, så husk at tænke over formålet med belysningen. Er det arbejdslys til kontoret, et lys med god spredning over spisebordet, hyggebelysning osv.

Mest populære lige nu

God belysning er noget af det vigtigste i hjemmet

Vi kan hurtigt blive enige om, at lamper er uundværlige. Lamper er én af de vigtigste ting i indretningen. Hvad nytter det, hvis din stue er nøje udsmykket med grafiske print, hvis man ikke kan se det? Du kan næsten ikke undgå at skulle købe en lampe i løbet af dit liv. Nogen vil måske mene, at det er pæren, som er det vigtigste i en lampe. Det er svært at argumentere imod, men derfor må selve lampen godt være flot og dekorativ. Det gør indretningen lidt sjovere og mere personlig. Her behøver du ikke begrænse dig. IDEmøbler har et kæmpe udvalg af lamper i alle regnbuens farver, uanset om det skal være til væg, gulv eller loft.

Én lampe, mange muligheder

Lamper bruges overalt. Derfor findes de i mange forskellige afskygninger, alle sammen med forskellige funktioner. Uanset i hvilket et rum du mangler en lampe, så kan du finde den her på siden. I dagligstuen er en gulvlampe blevet populær indenfor de seneste par år. Stil en gulvlampe ved siden af en lænestol – vupti, så har du en fantastisk hyggekrog, som du med garanti vil læse mange bøger i. Hvis gulvplads ikke er det, du har mest af, så er væglamper et oplagt valg. Dit hjem vil med garanti have mere vægplads end gulvplads, så hvorfor ikke udnytte det. Udover, at væglamper vil være praktiske og give den perfekte belysning, så vil det også se dekorativt ud på væggen. Her kan du være kreativ med, hvor henne en væglampe kan bruges. Det er nemlig super trendy at udskifte den traditionelle loftslampe over spisebordet med en justérbar væglampe. Er du til det rustikke og industrielle look, så er den væghængte arkitektlampe JOB lige det, der passer ind i din stil. Den fås i tre forskellige farver, oser af gennemtænkt design og oplagt til storbymennesket. På skrivebordet, enten på kontoret eller i stuen, kan du spare en hel del bordplads, hvis du skifter bordlampen ud med en moderne væglampe. Eksempelvis den 70’er inspireret kuglelampe i kobber BALL, vil være intet mindre end perfekt i den modebevidste indretning.

Mangler du inspiration til belysningen?

Er du ikke solgt på idéen om væglamper i alle husets rum, har IDEmøbler naturligvis også alle andre typer lamper. Vi har alt, hvad hjertet kan begære indenfor loftslamper, lyskæder og bordlamper. Så det er bare op til dig, hvad du har føler for af belysning. Har du lyst til at bryde den hvide og skandinaviske indretning med en gul loftlampe, eller måske skal du bruge en hyggelig lampe af rispapir til sommerhuset? Både vores hjemmeside og vores lokale butikker er indrettet således, at du nemt og overskueligt kan lade dig inspirere af det store udvalg. Her kan du også se lamperne i sammenhæng, så du bedre kan danne dig et indryk af, hvordan lamperne vil se ud i dit hjem. Til sidst står vi klar med gode råd omkring tilbehøret til lampen. Har du ikke helt styr på, hvor mange watt skal der til på kontoret, eller hvilken en type fatning dine nye bordlampe har, så spørg os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du kan få den bedste belysning i dit hjem.