70varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 70

Find den helt rigtige bordlampe til dit hjem

Det er især i den mørke tid om vinteren og efteråret at vi lægger mærke til om vi har den rette belysning i vores bolig. Hjemmet har brug for mange lyskilder og belysningen bliver mest komfortabel, hvis lyset kommer fra flere forskellige retninger. Derfor er det en fordel at indrette sig med både bordlamper, pendler og standerlamper, så de kan placeres i forskellige højder og alle steder i rummet, og dermed kan supplere hinanden.

Bordlamper er praktiske små lamper som kan tjene mange forskellige formål. De kan eksempelvis placeres i nærheden af sofakrogen, hvor du kan skabe en hyggelig atmosfære med en blød, indirekte belysning. Du kan også vælge en bordlampe, der kan fungere som læsebelysning eller lignende, så du kan sidde i sofaen med en god bog. I soveværelset er bordlamperne populære som natlamper på sengebordet, så man kan tænde lidt lys, hvis man skal op om natten, eller hvis man godt kan lide at vågne til en blød og behagelig belysning om morgenen. Endelig er bordlamperne meget anvendelige som arbejdslamper på kontoret eller børneværelset. Hos IDEmøbler finder du bordlamper i mange forskellige udformninger og designs, så du kan finde netop den lampe, der bedst opfylder dine behov.

Husk også en arkitektlampe eller arbejdslampe til skrivebordet

Det er hverken behageligt eller fornuftigt at arbejde eller lave lektier i dårlig belysning. Øjnene anstrenger sig unødigt, når de skal læse i dårlig belysning, hvilket kan give gener som trætte øjne og hovedpine. Det der derfor vigtigt, at du vælger en lampe til skrivebordet, som giver det helt rigtige lys. En arbejdslampe skal helst give direkte belysning, ligesom lyset skal have en vis styrke. Derudover er det en fordel, hvis lampen kan indstilles og justeres, så lyset kan komme fra forskellige vinkler. Hos IDEmøbler finder du en række forskellige arbejdslamper til kontoret, som kan opfylde disse krav. Se eksempelvis Flight lamperne, der med sit enkle design og den meget attraktive pris er ideel til børneværelset. Du finder også bordlamper i den klassiske arkitektlampe udformning, hvor du har rig mulighed for at justere lysets vinkel. Er du til det stilrene look, er Ball bordlampen eller Copenhagen bordlampen det oplagte valg.

Skab hygge i hverdagen med smarte bordlamper

Hos IDEmøbler går vi meget op i vores kunders tilfredshed. Vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten – og hvis du er i tvivl om, hvilke bordlamper du skal vælge, så hav med i tankerne, at vi giver 30 dages retur- og bytteret, hvis varen er forsynet med IDEmøblers byttemærke eller mod fremvisning af bon eller ordrebekræftelse. Vi ønsker nemlig, at du bliver tilfreds med dit køb af bordlamper, og at dit køb kan skabe rolige omgivelser i en, til tider, hektisk hverdag. Af samme årsag har vi som mennesker godt af at stoppe op og tænke os om. Hvornår har du sidst sat dig ned med en god bog eller det nyeste nummer af dit yndlingsmagasin? De mørke aftener, vi har i Danmark, er netop det, der gør, at vi hygger så meget i vores land. Og vi har brug for denne hygge til at slappe af og fordybe os i yndlingslitteraturen, samvær med familien omk