Prismatch

Vi matcher alle priser – også vores egne

Finder du, inden dit køb, den vare du ønsker billigere i en anden butik, matcher vi prisen. Hvis du op til 30 dage efter dit køb ser din vare billigere hos os eller i en anden butik, udbetaler vi prisforskellen på et gavekort.

Hvad skal du gøre?

Skulle du mod forventning finde det ønskede produkt billigere i en anden butik, så kom ned i en af vores butikker med din dokumentation, og vi vil matche den pågældende pris. Prisen skal opfylde vores enkle betingelser, som du kan læse nedenfor.

Betingelser:

  • Købsdatoen er den dato, du får din vare i fysisk besiddelse, hvilket betragtes som den leverings- eller afhentningsdato, der fremgår af din senest opdaterede ordrebekræftelse. Hvis du afhenter din vare senere end den dato, der er angivet på ordrebekræftelsen, er det naturligvis først den dato, hvor du afhenter din vare, der gælder som købsdato.
  • Du skal henvende dig til butikken, mens den nedsatte pris er gældende. Husk at medbringe din bon eller ordrebekræftelse.
  • Prismatch omfatter ikke restpartier, køtilbud, åbningstilbud, udstillingsmodeller, specialbestillinger og havemøbler mv. der er nedsat til sæsonafslutning. Prismatch omfatter heller ikke serviceydelser såsom leveringsydelser.
  • Gælder kun privatkøb.

Vores Prismatch har været gældende siden d. 15. april 2016.