Fragt- og leveringsydelser

Vi gør opmærksom på, at der er forskellige fragt- og leveringsydelser, afhængig af om du køber i en af vores butikker eller i vores webshop ide.dk.

Vi leverer kun til adresser i Danmark. Nedenstående fragt- og leveringsydelser samt priser gælder således kun inden for Danmarks grænser, dvs. på Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm og brofaste øer. Ikke på Grønland og Færøerne.

Det er vigtigt at lave en præcis aftale om levering i forbindelse med købet, da den evt. valgte leveringsydelse skal stå på ordren for at være gyldig.

Fragt- og leveringsydelser ved køb online

349 kr. - Levering til kantsten

Dine møbler bliver leveret og placeret ved første dør i gadeplan eller ved første forhindring, der opstår på fragtmandens vej fra bilen til gadedøren. En forhindring kan eksempelvis være en trappe eller en smal port, som møblerne ikke kan komme igennem. Med denne leveringsform bliver dine møbler leveret usamlet og i emballage. Se i øvrigt IDEmøblers betingelser ved levering - læs mere her: Leverings- og afhentningsbetingelser.

499 kr. – Levering med transportør

Møbler købt på ide.dk leveres af to fragtmænd, der bærer dine møbler ind og placerer dem i boligen efter din anvisning. Vær opmærksom på, at udpakning, samling og bortskaffelse af emballage ikke er en del af denne leveringsydelse. Se i øvrigt IDEmøblers betingelser ved levering med transportør - læs mere her.

49 kr. – Levering med pakkepost

Boligtilbehør (galleri, lamper, brugskunst og tekstiler) leveres med PostNord for kun 49 kr*. Vær opmærksom på, at det er PostNords generelle forretningsbetingelser for pakker, som gælder for din forsendelse .

*Bemærk: Enkelte produkter af mere skrøbelig karakter, som eksempelvis spejle, kan ikke leveres med PostNord og må derfor leveres på anden vis, hvilket kan påføre ekstra leveringsomkostninger. Ved bestilling af de vedrørte varer vil den eksakte leveringsomkostning være angivet.

Hvis du har bestilt mere end et produkt, kan din ordre muligvis splittes i flere leveringer, enten hvis varerne er for store eller tunge til at sendes samlet, eller hvis varerne kommer fra forskellige lagre. Vi kan ikke garantere, at leveringerne ankommer samme dag.

Når du køber boligtilbehør sammen med møbler, sender vi boligtilbehøret med fragtmand uden yderligere beregning.

Har du spørgsmål angående din levering med PostNord, er du velkommen til at kontakte IDEmøblers kundeservice, enten via telefon 88 17 99 10 eller på kundeservice@ide.dk.

Fragt- og leveringsydelser ved køb i butik

IDEmøbler har flere forskellige leveringsformer med priser, der starter fra 499 kr. Få overblik over de forskellige leveringsformer og vælg den, der passer dig bedst nedenfor.

349 kr. - Levering til kantsten

Dine møbler bliver leveret og placeret ved første dør i gadeplan eller ved første forhindring, der opstår på fragtmandens vej fra bilen til gadedøren. En forhindring kan eksempelvis være en trappe eller en smal port, som møblerne ikke kan komme igennem. Med denne leveringsform bliver dine møbler leveret usamlet og i emballage. Se i øvrigt IDEmøblers betingelser ved levering - læs mere her:Leverings- og afhentningsbetingelser.

499 kr. – Levering med transportør

Dine møbler bliver leveret af to fragtmænd, der bærer dem ind og placerer dem i boligen efter rimelig anvisning. Vær opmærksom på, at udpakning, samling og bortskaffelse af emballage ikke er en del denne leveringsservice.

749 kr. – Levering og montering

Dine møbler bliver leveret af to fragtmænd, der bærer sofa/madras/lænestol helt ind og samler dem. Ønskes der yderligere hjælp til montering er prisen 250 kr. pr. enhed. Denne service tilbydes ikke på ide.dk – kontakt venligst nærmeste butik.

1.099 kr. – Levering og bortskaffelse

Dine møbler bliver leveret af to fragtmænd på det sted i boligen, hvor du ønsker dem placeret, som desuden bortskaffer dine gamle møbler. Vi medtager returmøbler svarende til dem, vi leverer. Det eneste, du skal gøre, er at skille møblet ad. Tilbydes ikke på ide.dk – kontakt venligst nærmeste butik.

1.349 kr. – Levering, montering og bortskaffelse

Dine møbler bliver leveret af to fragtmænd på det sted i boligen, hvor du ønsker dem placeret. Fragtmændene monterer de nye møbler og bortskaffer de gamle. Vi medtager returmøbler svarende til dem, vi leverer. Det eneste, du skal gøre, er at skille møblet ad. Tilbydes ikke på ide.dk – kontakt venligst nærmeste butik.

Ekspreslevering

Varerne kan bringes ud indenfor få timer direkte fra vores butikker med ekspres transport. Vi sørger gerne for bestilling. Betaling for transporten afregnes direkte med transportfirmaet efter fast takst afhængig af postnummer. Der er én mand i bilen, men to mand kan bestilles mod merbetaling.

Udstillingsmodeller fra en af vores butikker kan kun leveres med ekspreslevering.

Kontakt din nærmeste IDEmøbler for detaljer omkring levering fra vores butikker.

Læs desuden vores betingelser ved levering med transportør, hvor det fremgår, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have leveret varer.