Kontoropbevaring

212varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 212

Husets arbejdsomme rum

Hvis der er et rum i huset, hvor opbevaringsplads er vigtigt, så er det på kontoret. Har du et rum, der er dedikeret til arbejde, koncentration og fordybelse, så er du en af de heldige. De fleste må nøjes med et hjørne i dagligstuen eller spisepladsen i køkkenet. Hvis du er så heldig at have et kontor, så har du rig mulighed for at indrette rummet således, at det både motiverer og inspirerer dig. Kontoret skiller sig ud fra de andre rum i huset, fordi her er hygge og personlighed ikke i fokus. Her skal funktionaliteten være i højsæde, hvilket stiller nogle helt andre krav, end man er vant til. Dette er en udfordring, som IDEmøbler har taget imod med kyshånd. Vi har nemlig lagt hovederne i blød, for at kunne tilbyde den bedst mulige indretning af dit kontor. På den måde kan du få det optimale ud af husets arbejdssomme rum.

Maksimer kontorets potentiale med kontoropbevaring

For at kunne maksimere kontorets potentiale, skal alle kroge og hjørner udnyttes. Dette kan du med lethed gøre med opbevaringsmøbler til kontoret. Kaotiske papirstakke, bøger i tilfældig rækkefølge og mapper, der bruger alt skrivebordspladsen skaber ikke ligefrem et miljø, der indbyder til arbejde. Rod og uorden kan være meget demotiverende og dræner dig for energi. Hvis du skal have en chance for at kunne koncentrere dig om arbejdet, så skal der være styr på sagerne. Kommoder, skabe, reoler og tidskriftsholder er med til at skabe orden i en kaotisk verden.

Reoler og kommoder til kontoropbevaring

Vores reoler kan du bruge til opbevaring af bøger. På den måde kan du få arrangeret bøgerne således, at du nemt og overskueligt kan finde lige præcist den bog, du har brug for. Derudover er det bevist, at hvis man er omgivet af bøger, så stimulerer det intelligens, hvilket egentlig er ret smart på et kontor. Hvis du spørger os, så er bøger også rigtig dekorative og skaber den perfekte balance mellem rod og orden. Reoler er derfor som skabt kun til kontoropbevaring Vil du i stedet gerne gemme dine papirer, mapper og kontorartikler væk, så er en kommode vejen frem. IDEmøbler har et bredt udvalg af kommoder som kontoropbevaring. Sådan en kan du fylde med alverdens sager, så dit øje er fri for det til hverdag. Vores omtalte serie MALIBU giver en professionel kontorstemning – men ikke så professionel, at farverne er kedelige. Fælles for MALIBU kommoderne er, at de alle er lakerede. Hvor de adskiller sig fra hinanden er farverne. MALIBU findes i alverdens fantasifulde farver, som kan skabe en glad og positiv stemning på kontoret. Aldrig har kontoropbevaring været så sjovt. Kommoderne findes i mange forskellige størrelser, så du har muligheden for at få disse skønne kontormøbler ind i dit hjem.