21varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 21 af 21

Julepynt

Stjerner, engle og julelys er blandt noget af det første julepynt, vi har brugt i Danmark. Historisk set er det danske juletræ blevet pyntet med enten levende lys, elektriske lyskæder, juletræsophæng og naturligvis julestjernen som kronen på værket. Det er ikke mere end 50-60 år siden, vi begyndte at bruge julepynt i resten af hjemmet.

Mange danske familier mikser nyt julepynt med hjemmelavede kræmmerhuse og flettede julehjerter, som i øvrigt stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Der er lige så mange holdninger til julepynt, som der er mennesker, og derfor kan et elegant julepyntet hjem se ud på vidt forskellige måder. Men de har alle det tilfælles, at de er fyldt med hygge og masser af glæde.

Julepynt til juletræet

Skal din julepynt være moderne med minimalistiske og rene linjer? Eller er du mere til farver, kant og en masse glimmer? Måske banker dit julehjerte lidt hurtigere, når du får fingrene i den klassiske julepynt med røde nisser, julekugler og traditionelle dannebrogsflag?

Hos IDEmøbler har vi julepynt til enhver stil og pengepung. Og vi har samlet en masse inspiration til dig her på webshoppen, der kan give dit juletræ ekstra glans. Uanset om du mangler julepynt til juletræet, ophæng eller julefigurer til at pynte i vindueskarmen eller lysestager til at fuldende julebordet.

Bland gammel og ny julepynt

Hos IDEmøbler finder du julepynt, der kan mikses med det, du har hentet ned fra loftet. Det giver nemlig et helt unikt udtryk i hjemmet, når man mikser gammelt og nyt. For mange er dét at pynte juletræet noget af de mest hyggelige, og der er noget helt specielt at finde det gamle julepynt frem fra loftet og mindes de tidligere juleaftener med familien.

Man husker stoltheden i børnenes øjne, da de viste deres hjemmelavede julepynt frem. Og man husker tydeligt den rejse, hvor man købte de smukke antikke julekugler i glas eller porcelæn. Så bland gammelt julepynt med nyt fra IDEmøbler.

Brug naturen som julepynt

Store grankogler, enkle lærkegrene og blødt mos fra skovbunden kan sagtens bruges som julepynt. Det er med til at bringe naturen ind i stuen og skabe en hyggelig stemning.

Brug for eksempel en enkel lærkegren til at hænge din julepynt på, eller tag en håndfuld kogler og læg dem sammen i et smukt fad for at skabe en simpel, minimalistisk og naturlig juledekoration, der giver dit hjem et naturligt og nordisk touch.

Den naturlige trend kan sagtens kombineres med din yndlingspynt eller skabe en god kontrast til mere moderne julepynt fra vores seneste julekollektion.

Mangler du ideer til årets julepynt?

Lad dig inspirere af varerne på vores webshop, eller kom forbi en af IDEmøblers fysiske butikker, hvis du mangler tips og idéer til julebordet og juletræet eller blot trænger til at tilføje lidt nyt til årets juletema. Vi har også samlet mere end 50 siders inspiration i årets julekatalog, der bugner af gode ideer til julegaver, julepynt og julebelysning.