Gaver

under 200 kr

Gaver

under 500 kr

Gaver

under 1.000 kr

Julegaven til hende

Julegaven til ham

Julegaven til de små

Julegaveideer 2018

Klokken er “to minutter i Juleaften”, og du mangler stadig at finde den perfekte julegave til én, du har kær. Hvad gør du? Fortvivl ikke, for vi har samlet en hel række julegaveidéer til dig, som med garanti vil sprede glæde og lykke, når gaverne pakkes ud.

Uanset om du har brug for inspiration til julegaveidéer til ham eller hende, så kan vi hjælpe med en hel række spændende produkter. Julegaver kan komme i alle størrelser og prisklasser, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke gaver du kommer på ønskesedlen.

Hos IDEmøbler finder du masser af inspiration til gaver, der kan give et ekstra pift til dit hjem og indretning. For eksempel kan du finde masser af spændende inspiration i vores sektion om boligtilbehør.

Her finder du dekorative produkter, tekstiler og ting til hjemmets vægge. Eller hvad med at blive inspireret til dit køkken, dit badeværelse eller din entré? Du kan også finde ting til dagligstuen, spisestuen eller sågar haven, selvom det er uden for sæson.

Julegaveidéer til boligen

Boligtilbehør er hot! Og her tænker vi ikke kun på stilrene sofaer, lækre lamper og sociale spiseborde. Ofte er det små, sjove og specielle indslag i indretningen, der er med til at gøre din boligstil helt unik. For eksempel er vaser ikke længere kun noget, der tages frem for at præsentere en smuk buket blomster. Og smukke keramik- eller glasskåle bruges også til andet end fredagsslik og frugt.

Kombinationen af en populær, ikonisk vase som eksempelvis Lyngbyvasen og en smuk glaseret vase i bornholmsk keramik er ikke til at komme udenom i boligindretningen i øjeblikket. Derfor er gaver til boligen en klassiker og på mange ønskesedler.

Lyngbyvasen – et sikkert hit

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg afLyngbyvasen, der fås i et væld af størrelser og farver. Du kan for eksempel bruge en stor Lyngbyvase til en smuk buket, en mindre til en enkelt blomst eller blot stille dem frem på egen hånd sammen med for eksempel en smuk plakat og en sukkulent på en skænk for at skabe et meget moderne udtryk.

I dag findes Lyngbyvasen ikke kun i det hvide og sorte porcelæn, som vi alle kender. Lyngby Porcelæns vase findes nu også i glas, og den er et smukt, stilrent alternativ til den klassiske version.

Vi har samlet alle vores Lyngbyvaser på denne side, så du kan finde den vase, der passer til dit behov. I vores julekatalog har vi samlet alt fra brugskunst over møbler til indretningstips. Så gå på opdagelse i julekataloget og find julegaveidéer, der skaber glæde og får smilet frem på svigermors læber.