6varer
- tilpasset efter:

Julebelysning

Udendørs julebelysning skaber en dejlig stemning, og vi er mange, der glæder os til, at gader og stræder bliver lyst op af tusindvis af julelys, julehjerter og julestjerner. På flere gader rundt omkring i Danmark, dyster mange ligefrem om at have den flotteste udendørs julebelysning og det mest pyntede hus. Vi har masser af interessante ting, der kan hjælpe dig til at få en flot udendørs julebelysning.

Indendørs julebelysning

Indendørs julebelysning er en smuk måde at give dit hjem en hyggelig stemning i den mørke juletid. Når dagene bliver kortere, og de mørke vinteraftner trænger sig på, er det vigtigt at få noget lys ind i dit hjem for at skabe et varmt og behageligt miljø, hvor julehyggen kan brede sig. Hos IDEmøbler kan du både finde lyskæder, ophæng til julelys på juletræet og mange andre produkter, der kan hjælpe dig med at skabe den bedste indendørs julebelysning.

Julebelysningens historie

Julelys er noget af det første julepynt, vi kender til. Før i tiden satte man lysene fast med deres egen voks og med en nål igennem grenen, og denne form for julebelysning har holdt ved. For mange er et af julens absolutte højdepunkter, når julelysene tændes på juletræet, og det uanset om det er levende lys eller elektriske lys. En smuk julebelysning på juletræet er ikke til at komme udenom, og det stråler smukt med de levende lys, lyskæder og den fine julepynt. De tændte lys på juletræet er noget, som de fleste ser frem til og forbinder med julen.

Ideer til belysningen

Bliver det en tand for julet med både julepynt og julebelysning i alle husets rum, har vi naturligvis også alle andre typer belysning, som kan skabe hygge i juletiden. Vi har alt, hvad dit julehjerte kan begære inden for stearinlys, lyskæder og bordlamper. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan få fyldt dit hjem med lys, så det er bare op til dig at finde ud af, hvilken stil og hvilket behov for julebelysning, du har. Både IDEmøblers hjemmeside og vores lokale butikker er indrettet, så du nemt og overskueligt kan lade dig inspirere af vores store udvalg.

Se mere i vores store julekatalog

I vores store julekatalog kan du finde masser af inspiration til dit hjem. Se hvordan du kan bruge lys til at skabe en udendørs og indendørs julestemning, og hvordan du kan samle trådene i dit julepyntede hjem. Her finder du ideer til julebelysning til huset, til haven og til små og store rum, og du kan også finde pynt til både juletræet samt lys til et smukt dækket julebord. Alt sammen små detaljer, der bidrager til at skabe en magisk julestemning.