Efterårs- og vinternyheder til stuen

Vinter i harmoni

Vinteren er i gang, og livet rykker indenfor. Hjemmet bliver rammen for samvær, ro og fordybelse, og det afspejler sig i indretningen. Vores efterårs- og vinternyheder til stuen byder på luksuriøse materialer, rolige farver og designs, der skaber glæde og inviterer til afslapning. Glæd dig til masser af velour, masser af smukke farver, metaller og rustik keramik.

Den nye kollektion byder på nye sofafavoritter – både til dem, der sværger til de store flydere med plads til alle, dem der bare er to, og til dem, der har hang til luksus og komfort. ”Gamle” klassikere i nye klæder og helt nye designs med kant og karakter. Lækkert læder, vild velour eller smudsafvisende uldstof. Se et udvalg af de nye sofaer her, eller gå på opdagelse på ide.dk.

VÆGFARVE:

G37 Mos

fra Dyrup

Nordic nature

Den nye kollektion er inspireret af den nordiske natur. Både farver, materialer og mønstre leder tankerne hen på grønne skove og skandinaviske kyster. Lad dig inspirere af naturens nuancer på vægge og møbler, eller lad det hele flyde sammen i en skøn forening med farver og materialer, der matcher.

Saml vaser og krukker i et dekorativt stilleben

Puder, vaser og lamper er prikken over i'et

Shop

puder her

Dekorativt og funktionelt

Vær kreativ og sammensæt kollektionens nye sofaborde i klynger. Det er både dekorativt og smart – så er det nemt at rykke rundt og forandre, hvis andre behov opstår. Vær ikke bange for at eksperimentere med materialer og farver.

Luksus og komfort

Vores sofadarling ID 129 fås nu i en smuk, cognacfarvet læder, der fremhæver det luksuriøse look og klæder det moderne og minimalistiske design.

VÆGFARVE

B45 Skumring

fra Dyrup

Air lænestol

Fra 11999.-

Elena lænestol

4999.-

Stuens bedste plads

Til yndlingsbogen, en regnvejrsstund eller en lille morfar. En lænestol er et must i stuen, og den nye kollektion byder både på de luksuriøse af slagsen med motorfunktion og læder, og ”gamle” klassikere i nye farver