Den nemme forvandling af soveværelset

28. maj 2019

Med bare små forandringer kan du skabe stor effekt og løfte stilen i din bolig. Vi guider dig til, hvordan du nemt løfter stilen i hjemmets måske vigtige rum: soveværelset.

Lækre tekstiler

Med ganske få midler kan du nemt skabe forandringer i soveværelset og få en luksuriøs stil. Udsmyk soveværelset med lækre tekstiler, som forsøder komforten og gør sengen ekstra indbydende og hyggelig! Et sengetæppe har ikke alene den praktiske funktion at holde støv væk fra din seng, et sengetæppe tilføjer også hygge og et luksuriøst udtryk til soveværelset!

Det funktionelle og æstetiske

Opbevaring og praktiske løsninger i soveværelset er altid en god idé! Sengeborde er nemlig en utrolig praktisk anordning at have ved siden af sengen. Foretrækker du en bordlampe i stedet for en væglampe, er det også på sengebordet, du kan have den stående. Mangler du opbevaring til accessories, bøger og diverse genstande - så vil et lille vitrineskab med garanti pynte!

Prikken over i'et

En smuk sengegavl er ofte en overset perle i indretningen i soveværelset. En sengegavl giver godt komfort, når du sidder og spiser, læser en god bog eller ser en spændende film i sengen. Derudover sætter sengegavlen rammerne for hele sengen og integrerer den i den øverige indretning.

Er du ikke helt færdig med at kigge?

Sengetekstiler

Mangler du ny seng?

Mangler du inspiration?