Have og terrasse anno 2018

09. apr 2018

Duften af grill og følelsen af sand imellem dine tæer. Den milde vind, morgenmad på terrassen og lyse aftener er alt sammen noget, som vi forbinder med, at foråret og sommeren er på vej. Det betyder også, at vores liv rykker mere udenfor, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at skabe præcis den stemning, som du ønsker på din terrasse eller have. Derfor giver vi dig i ugens idé inspiration til, hvordan du med smukke havemøbler og havetilbehør, kan skabe de bedste rammer for dit udendørsliv i 2018.

Haveromantik

Indret din terrasse eller skab et loungeområde i din have, som oser af romantiske og vintage stilarter. Lad lyse og rolige nuancer fra flettede møbler og boligtilbehør skabe det naturlige look, som indbyder til afslapning i solen. Tilføj dine yndlingspuder og andet boligtilbehør for at underbygge den romantiske stemning.

Perfekt havetilbehør

Med det rette havetilbehør, kan du nemt skabe en hyggelig og hjemlig stemning på din terrasse. Lad dig omfavne af et blødt plaid, som holder dig varm langt ude på sommeraftenen, imens lys fra vores smukke Una lanterne skaber den perfekte sommerstemning, når mørket falder på.

Enkel og stilfuld

Med enkle og stilrene møbler kan du nemt skabe et eksklusivt look på din terrasse, hvor plaider, potter og opsatser er med til at gøre stilen afslappet og indbydende. Tilføj evt. et gråt lammeskind til dine stole - det løfter udtrykket og tilfører ekstra "lækkerhed".

Nordisk sommer

Hvis du er vild med den nordiske stil, så lad din terrasse afspejle det. Skab et stilrent og let look med vores Sketch havebord, hvor vores Fontana havestolen flot komplementerer bordet med sit elegante og enkle design. Den nynordiske stil er blandt andet karakteriseret ved skønne plankeborde, hvor den naturlige farve spiller en mere dominerende rolle.

Havesæt til to eller solpletten i haven

Det perfekte ved cafémøbler er, at de er lette og bekvemmelige, og derfor passer perfekt på den mindre altan eller solpletten i haven. Her kan du nemt nyde både morgen- og eftermiddagskaffen, imens du slapper af og nyder, at sommeren endelig er kommet. Se alle vores cafémøbler her.

Vi håber, at du har ladet dig inspirere af vores artikel. Du kan finde mere inspiration til din terrasse og udendørsliv i vores havekatalog eller på vores Instagram.

Vi gør opmærksom på, at denne artikel kan indeholde nyheder, som endnu ikke er frigivet til vores website.

Læs vores havekatalog

Tilbud til haven

Møbler til haven