Julegaven til ham

04. dec 2018

Gaver er helt specielle at give – især når det er til nogen, du holder særligt meget af. Er du på udkig efter den helt perfekte gave til ham, du har kær, så har vi fundet en række fine bud, der kan gøre din søgen lidt nemmere.

Gaveræset nærmer sig, og før vi ved af det, står julen for døren. Nogle nyder det, mens andre stresser over alle de gaver, der skal købes. Især kan gaven til manden der har alt give hovedpine. Vi hjælper dig på vej med vores bedste gaveideer til manden i dit liv. Uanset om det drejer sig om din kæreste, far, bror eller søn.

Mange mænd sætter pris på en indretning med rå elementer, der giver mulighed for at føle sig lidt ekstra mandig i hjemmet. Til manden der har alt, er en rå og stilsikker pendel en fantastisk gave, der både giver fantastisk lys og mere kant til indretningen. Du kan også forkæle manden med akustikplader, som både skaber en rar akustik i hjemmet og pynter væggen. Vi har også rige muligheder for at lade manden bestemme over borddækningen. Rustikt keramik i mørke nuancer kan nemt fungere som stilrent service til borddækningen. Og hvis du kombinerer det med bestik i sort titanium, kan du næsten være sikker på, at han kommer til at nyde at stå for borddækningen fremover.

Hvis din mand har fortjent en ekstrastor gave i år, kan du forære ham et lækkert møbel, som kan sætte rammen for hans helt eget herreværelse eller arbejdsværelse. Sort læder er et klassisk og stilrent hit, mens rustikt træ er moderne og giver et råt indspark i indretningen.

Gaver under 500 kr.

Kunstige juletræer

Julepynt 2018