Intelligent opbevaring – sådan!

06. aug 2018

I et hjem fuld af liv, er der altid behov for lidt mere opbevaringsplads. Om det er til alverdens nips og praktiske ting i stuen, eller til det fine stel i stuen kan du uden tvivl finde den helt rette opbevaringsplads hos Norform.

Dit hjem, dine valg

Norform er en serie af opbevaringsløsninger med stærke, skandinaviske designrødder. Med disse møbler er det enkle og elegante i højsædet, og du får tilmeld selv lov at bestemme, hvilken intelligent løsning, der skal berige dit hjem. med MDF-plader får du møbler, der er tynde, stringente og elegante samtidig med, at det er praktisk og anvendeligt i ethvert rum. Med andre ord får du helt selv lov at bestemme.

Hvor meget plads vil du have?

Uanset hvilken form for opbevaring, du drømmer om og har behov for, kan du få det med Norforms løsninger. Her kan du selv sammensætte lige netop det møbel, der passer til dit behov og dit hjem. Skal dit møbel være åbent, luftigt og stilfuldt, eller skal det være med lukkede låger og skuffer, så det kan rumme alt det, der ikke skal ligge fremme? Vælg den løsning, der tilgodeser alle dine behov og skab opbevaringsmuligheder, der både er elegante og intelligente.

Sæt et personligt præg

Med Norforms mange muligheder kan du nemt sætte dit eget præg på indretningen. Er du til den klassiske indretning med træfarver og traditionelle former? Eller vil du gerne skille dig ud med skæve former og elegant materialemix? Med Norform er det kun dig, der bestemmer, og du kan opnå lige netop den indretning, du drømmer om.

Shop Norform her

Vi håber, at du har ladet dig inspirere af vores artikel.
Du kan finde mere inspiration til din bolig lige her eller på vores Instagram.

Vi gør opmærksom på, at denne artikel kan indholde udgåede varer, som ikke længere er tilgængelige på vores website.