3 forskellige stilarter til haven


Træerne der begynder at springe ud, fuglene der kvidrer, og luften der langsomt bliver lunere - foråret har meldt sin ankomst. Det betyder, at vi snart skal tilbringe mere tid udenfor end inde. Derfor skal der også helst være styr på stilen i haven – så du rigtig kan nyde dit udeliv. 

Denne sæson er det især møbler i flet, træ og fibercement, der dominerer, og så skal den personlighed, vi indretter os med i hjemmet, gerne hives med ud på terrassen. Vi har her samlet tre af sæsonens største stilarter, så du kan blive inspireret til at forny dit udeliv efter en lang vinter. 

Råt og moderne

Skab et topmoderne udtryk på terrassen med havemøbler i fibercement. Lad materialet være det gennemgående tema for en gennemført stil, eller tilføj blot enkelte elementer for et råt tvist. 

Den lyse fibercement er især flot kombineret med lyst træ og flet, som bløder det ellers lidt hårde look op. Tilføjer du en lækker plaid og masser af lanterner, er du garanteret en hyggelig aften i det fri.

Lækker lounge

Vil du skabe den ultimative loungestemning, skal du have store bløde sofaer i kurveflet, lave loungeborde og masser af puder og plaider. Tilføj et udendørs tæppe for at samle loungeområdet og give et ekstra strejf af hygge. 

De lyse farver klæder stilen godt, men vil du alligevel have lidt kulør, kan du passende tilføje elementer i douchede nuancer, der leder tankerne til sydligere himmelstrøg. 

Vil du have ægte sydlandsk stemning, kan du tilføje eksotiske planter i dekorative potter.

Skandinavisk og stilrent

Det behøver ikke kun være indendørs, at den skandinaviske stil hersker. Det er nemt at føre stilen videre til terrassen med møbler i rene linjer og et let og luftigt udtryk. Hold stilen enkel med tilbehør i afdæmpede farver. 

Sætter du en masser plante frem i flotte krukker, er du sikker på at skabe masser af liv på terrassen, sammen med lanterner der hygger i enhver have.


De mest populære havemøbler


Se mere inspiration til din have