I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

20varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 20 af 20

Billige parasoller til haven

Det er skønt, når solen skinner! At sidde på terrassen eller i haven og nyde lyset er noget, de fleste er glade for. Men direkte sollys over længere tid kan være både varmt og sundhedsskadeligt. Derfor er parasoller et vigtigt element at have med i indretningen af din terrasse. Med en god parasol kan du nyde vejret i ro og mag uden at blive offer for ubehagelige solskoldninger.

Hos IDEmøbler finder du et bredt udvalg af parasoller og parasolfødder, som passer i enhver have. Parasollerne fås i flere forskellige farver og størrelser, så du kan vælge lige præcis den, der passer ind i din have. Skal det være en praktisk og smart hængeparasol, der kan indstilles og vinkles alt efter, hvordan du placerer dig? Eller skal det være en helt traditionel parasol med en smart og stilfuld parasolfod til?

Vi har naturligvis også et kæmpe udvalg af havemøbler, der kan fuldende indretningen i haven sammen med din parasol. Se eksempelvis vores udvalg af haveborde, havestole, loungemøbler og havekrukker.

Store parasoller i solide materialer

Hos IDEmøbler gør vi en dyd ud af at holde et højt kvalitetsniveau, så du kan have tillid til de produkter, du køber hos os. Det gælder naturligvis også inden for vores udvalg af parasoller. Dugene på vores parasoller fremstilles i holdbart polyester, der kan holde til lidt af hvert og stokkene fås både i det lette og solide materiale aluminium og i den hårdføre træsort ahorn.

Selvom parasollerne er både robuste og vejrbestandige, er det alligevel en god idé at tage sin forholdsregler. Hvis det blæser kraftigt, er det eksempelvis ikke en god idé at slå parasollen op. Så er det bedre at søge læ på anden vis. Hvis parasollen har fået et ordentlig regnskyl, mens den har været slået sammen, anbefaler vi, at du slår parasollen ud, når det er blevet tørvejr igen, så den kan tørre. På den måde minimerer du risikoen for, at parasollen får skjolder eller bliver jordslået. Ligeledes er det en god idé at sikre sig, at parasollen er nogenlunde tør, inden den slås sammen.

På udkig efter en parasol på tilbud?

Vi kan ikke love dig, at du altid kan være heldig at finde din nye parasol på tilbud hos os. Men vi har jævnligt rigtig skarpe tilbud på vores populære parasoller, så et godt råd er at holde øje med siden her, hvis du gerne vil gøre en rigtig god handel.

Hvid du er på udkig efter gode tilbud på møbler eller andet tilbehør til haven, kan du finde det her: Tilbud på havemøbler. Hver eneste ugen henover foråret og sommeren har vi skarpe tilbud på alt fra havesæt til loungeborde. Så tag et kig på udvalget og lad dig inspirere.