19varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 19 af 19

Billige parasoller til haven

Det er skønt, når solen skinner! At sidde på terrassen eller i haven og nyde lyset er noget, de fleste er glade for. Men direkte sollys over længere tid kan være både varmt og sundhedsskadeligt. Derfor er parasoller et vigtigt element at have med i dit udendørs-møblement. Med en god parasol kan du nyde vejret i ro og mag uden at blive offer for ubehagelige solskoldninger.

Hos IDEmøbler finder du et bredt udvalg af parasoller og parasolfødder til faste lave priser. De fås i flere forskellige farver og modeller, så du kan vælge lige præcis den, der passer ind i din have. Skal det være en praktisk og smart hængeparasol, der kan indstilles og vinkles alt efter, hvordan du placerer dig? Eller skal det være en helt traditionel parasol med en smart og stilfuld parasolfod til?

Vi har naturligvis også et kæmpe udvalg af havemøbler, der kan fuldende indretningen i haven sammen med din parasol. Se eksempelvis vores udvalg af haveborde, havestole, loungemøbler og havekrukker. Når du handler hos IDEmøbler får du leveringsgaranti og prismatch, for vi mener, at det skal være både nemt, billigt og sikkert at handle på nettet

Store parasoller i solide materialer

Hos IDEmøbler gør vi en dyd ud af at holde et højt kvalitetsniveau, så du kan have tillid til de produkter, du køber hos os. Det gælder naturligvis også inden for vores udvalg af parasoller. Dugene på vores parasoller fremstilles i holdbart polyester, og stokkene fås både i det lette og solide materiale aluminium og i den hårdføre træsort ahorn.

Det er ikke kun kvalitetsmæssigt og designmæssigt, vi udmærker os. Vi går højt op i at værne om miljøet og de mennesker, der bor i det. Alle vores træprodukter fremstilles derfor i FSC-certificeret træ. FSC står for Forest Stewardship Council og fungerer som en garanti for, at skovene drives bæredygtigt. Det vil sige, at der i disse skove ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan reproducere, og at der tages hensyn til både skovarbejdere og lokalbefolkning.

Parasoller på udsalg

Hos IDEmøbler kan du finde et stort udvalg af kvalitetsmøbler til faste lave priser, for vi har en holdning om, at alle skal have mulighed for at indrette hjem og have, uden at det koster en formue. I tillæg til vores faste lave priser har vi hver uge en lang række udsalgsvarer både online og i vores møbelhus. Se vores aktuelle havetilbehør på tilbud – hvis du er heldig, har vi parasoller på udsalg i denne uge.

IDEmøbler har over 30 møbelhuse i hele Danmark. Find et møbelhus nær dig, og se vores åbningstider her. I møbelhuset kan du få inspiration til din haveindretning, og hvis du har brug for hjælp og vejledning, kan du få et godt råd af vores møbeleksperter. Du kan også få hjælp af vores kundeservice på mail og telefon. Vi ser frem til at høre fra dig!