I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

13varer
- tilpasset efter:

Billige havehynder, der øger komforten

IDEmøbler har et alsidigt udvalg af havehynder i sæsonens farver og eksklusive materialer. Vores sortiment omfatter blandt andet firkantede og stribede hynder i økologisk bomuld i farverne sort, blå, turkis og lilla samt afrundede hynder i polyester. Uanset hvordan din indretningsstil er, garanterer vi derfor, at du kan finde et produkt, der matcher dine ønsker og behov.

Klik på billederne herover for at læse mere om de enkelte hynder. Klik derefter på fanen ”Specifikationer” for at se dimensionerne på produktet. Vi har både tynde havehynder med en tykkelse på blot 2 centimeter og store luksushynder med læderhåndtag og en tykkelse på 8 centimeter. Hynderne er derfor et meget komfortabelt supplement til dine havemøbler.

Værk opmærksom på, at havehynderne ikke er vandafvisende. Når sommeren byder på regn, eller natten byder på dug, bør de derfor tages indenfor eller flyttes ind på en overdækket terrasse. Hvis du mangler et sted at opbevare dine havehynder, kan du købe vores smarte hyndebokse. Hyndeboksene er vandtætte, og de har en plan overflade, der gør, at de med fordel også kan benyttes som eksempelvis blomsterbord eller serveringsbord.

Fremstillet i slidstærkt, økologisk bomuld

Alle vores bomuldshynder er fremstillet i slidstærkt, økologisk bomuld. Det er et solidt og slidstærkt materiale, der holder til mange års gentagen brug. Farverne er stabile, og de falmer derfor minimalt i sollys – du bemærker det ikke. Du får med andre ord havehynder med en meget lang holdbarhed, når du køber havehynder hos IDEmøbler.

IDEmøbler har også et stort udvalg af havemøbler, så du kan med garanti finde alt det, du søger til terrassen, haven eller altanen hos os. Tag eksempelvis et kig på vores mange havestole, vores smukke haveborde og vores store parasoller. Vi leverer møblerne direkte til din adresse, og vi samler dem alle i én forsendelse, så dine leveringsomkostninger bliver så lave som mulige.

Hynder på udsalg

Hos IDEmøbler har vi en målsætning om at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til attraktive priser, hvor alle kan være med. Sådan var det allerede i 1969, hvor IDEmøbler blev etableret af en række innovative møbelhandlere, og sådan er det stadigvæk i dag. Vi har derfor udsalg på en lang række ting til haven hver eneste uge – både i vores webshop og i vores fysiske butikker. Se alt havetilbehør på tilbud – måske har vi havehynder på udsalg i netop denne uge.

Du er meget velkommen i et af vores lokale møbelhuse, hvis savner inspiration til haven eller har brug for et godt råd. Vores møbelrådgivere står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, og vi har en lang række møbeludstillinger, hvor du kan opleve havehynderne i brug. Find et møbelhus nær dig. Ønsker du at klare købet online, kan du naturligvis også det. Har du spørgsmål kan vores kunderådgivere kontaktes på mail eller telefon. Vi ser frem til at høre fra dig!