Hyndebokse

6varer
- tilpasset efter:

Billige hyndebokse til det danske sommervejr

Pas godt på dine hynder med en praktisk hyndeboks i et elegant og stilrent design. Hyndeboksen beskytter dine hynder mod regn, fugt, snavs og støv, og det kan meget vel vise sig at være en god investering – for den danske sommer er næppe regnfri. Boksen er derfor en uundværlig del af dit havemøblement, hvis du foretrækker at sidde på tørre og rene havehynder.

En hyndeboks fra IDEmøbler matcher vores øvrige sortiment af havemøbler, så du med lethed kan skabe en gennemført indretning i haven, på terrassen eller i udestuen. Se eksempelvis vores udvalg af haveborde, havestole, liggestole og parasoller i matchende farver og materialer. Vi har også et bredt udvalg af havetilbehør, til dig der ønsker at skabe et mere personligt udtryk i haven.

Vi har designet hyndeboksene, så de kan have flere funktioner i dit udemiljø. Fyld hynder i boksen, og brug den derefter som eksempelvis et serveringsbord eller et smukt blomsterbord. På den måde får haveboksene både en praktisk og en æstetisk funktion, og skaber derved et helstøbt og hyggeligt udtryk i havemiljøet.

Store og vandtætte hyndebokse

Vores bokse til hynder er fremstillet af polyrattan – en flot, naturlignende materiale med en høj slidstyrke. Materialet er vandafvisende, og alle hyndeboksene er derfor vandtætte. Du kan med andre ord lade dem stå ude under åben himmel, hvis det er det, du ønsker. Polyrattan er samtidig et materiale, der ikke kræver vedligeholdelse og er nemt at rengøre. Alt hvad du skal gøre er, at tørre havehyndeboksen af med en våd klud, hvis den er blevet støvet.

En god hyndeboks kræver naturligvis et sæt gode hynder, du kan fylde i den. Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg af havehynder i sæsonens smukke farver og mønstre. Men du behøver naturligvis ikke at købe nye hynder, hvis du har nogle i forvejen. Så skal du blot sikre dig, at hynderne passer ned i vores hyndebokse – klik på billederne herover og derefter på fanen ”Specifikationer” for at se målene på boksene.

Hyndebokse på udsalg

Hos IDEmøbler mener vi, at alle skal have mulighed for at købe kvalitetsmøbler til en fornuftig og fair pris. Det var filosofien i 1969, hvor en række fremadsynede møbelhandlere etablerede IDEmøbler, og det er stadigvæk vores filosofi den dag i dag. Derfor har vi faste lave priser og tilbud på havemøbler og havetilbehør hver eneste uge. Se alt havetilbehør på tilbud her – hvis du er heldig, har vi en hyndeboks på udsalg i netop denne uge.

Hvis du har spørgsmål til vores møbler eller din bestilling, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at lægge vejen forbi dit lokale IDEmøbler-møbelhus. Her kan vores møbeludstillinger og udstillingsvarer give dig inspiration til din haveindretning. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du få vejledning af vores møbeleksperter. Find et møbelhus nær dig – vi har mere end 30 butikker i hele Danmark og derfor helt sikkert også en nær dig.