45varer
- tilpasset efter:

Billige krukker til indendørs og udendørs brug

Hos IDEmøbler har vi de krukker, som du mangler til dit hjem, din terrasse, din altan eller din have. Vi har et stort udvalg af flotte havekrukker, potter og urtepotteskjulere i mange forskellige størrelser og sommerlige farver, så du kan finde nøjagtigt den krukke, der passer til din stil og dine behov. Gå på opdagelse i vores brede udvalg herover, og klik på billederne for at købe krukken.

Brug krukkerne indendørs eller på en overdækket terrasse til dekorative efterårsdekorationer, hyggelige juledekorationer og sommerlige blomster i smukke farver. Du kan naturligvis også bruge krukkerne udendørs – stil flere krukker ved siden hinanden, og skab en dekorativ blomsteroase på terrassen med dine yndlingsblomster eller krydderurter.

Vores fine og billige krukker kan fås i mange forskellige stilrene designs, der passer ind i alle former for indretning. Vi går op i, at smukke designs, gode priser og kvalitet følges ad. Sagt med andre ord går vi meget op i vores kunders tilfredshed, og vi garanterer derfor, at vi er fuldt konkurrencedygtige på vores priser på krukker.

Frostsikre krukker til haven

Vores krukker kan fås i forskellige materialer, heriblandt lakeret metal, polyrattan, beton og terrakotta. Polyrattan er et slidstærkt, naturlignende materiale, der er blevet meget populært de seneste år. Det har en høj slidstyrke, en lang levetid og en maksimal vejrbestandighed, og polyrattan-krukker er derfor frostsikre. Vores metal-krukker med en flot, blank overflade er ligeledes meget slidstærke.

Terrakotta-krukker er et populært valg blandt mange haveejere. De har et smukt italiensk udseende, der passer godt ind i de fleste haver, og de får en smuk patina med tiden, fordi det lerholdige materiale bliver præget af vand og jord. Vær opmærksom på, at terrakotta-krukker ikke nødvendigvis er frostsikre – hvis jorden i potten er meget vandholdig, og det bliver frostvejr, er der risiko for, at krukken sprækker.

Krukker på udsalg

Hos IDEmøbler har vi et princip om at give alle mulighed for at købe kvalitetsmøbler og -tilbehør til haven til en god pris. Det var et af grundprincipperne for forretningen, da IDEmøbler blev stiftet i 1969, og det er stadigvæk et af vores grundprincipper i dag. Vi har derfor faste lave priser på alle vores varer – online såvel som i varehuset – og vi tilbyder en række attraktive udsalgsvarer hver uge. Se alt tilbehør til haven på tilbud her. Måske har vi en krukke på udsalg i netop denne uge.

IDEmøbler har mere end 30 møbelhuse i hele Danmark. Find et møbelhus nær dig, og læg vejen forbi, hvis du savner inspiration, har brug for et godt råd eller bare gerne vil have tingene mellem hænderne, før du køber dem. Vi har en lang række flotte møbeludstillinger og udstillingsvarer, der kan give dig inspiration, og vores møbeleksperter står klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du kan også kontakte os på telefon og mail. Vi ser frem til at høre fra dig!