Hvilken parasol passer til din have?

En parasol er ikke bare en parasol. Det er vores store udvalg af parasoller her på siden et tydeligt bevis på. Du kan få parasoller i mange forskellige afskygninger, så du frit kan vælge den parasol, der passer bedst til dine behov..

Hængeparasol, markedsparasol, altanparasol og parasol med tilt er bare enkelte af de typer af parasoller, der er at finde på markedet. En parasol er ikke nødvendigvis en rund størrelse – du kan lige så vel købe en firkantet parasol.

Køb af parasol – hvad skal du have med i dine overvejelser?

En haveparasol er ikke kun populær på grund af sin praktiske funktion, den kan også være med til at definere stilen og udtrykket i din have. Derfor har du sikkert en ret god idé om, hvilken stil parasollen skal have - og måske også farve.

Når du er på udkig efter en parasol til din have eller din altan, er det også vigtigt, at du gør dig overvejelser omkring, hvor stor den skal være. Her taler vi ikke om kun om det blikfang, som den vil skabe, men også om hvor stort et område, som du gerne vil have den til at give skygge til. Skal den kun skabe skygge over dit havebord, kan du måske nøjes med en lille parasol? Eller vil du gerne have, at den rækker længere, så også dine to solstole nær bordet kommer i læ for solen?

Dernæst er det også vigtigt, at du har styr på æstetikken. Vil det se godt ud med en hængeparasol? Vil det give mening for dig at betale lidt ekstra for at få fingrene i en parasol med lys? Eller kan du nøjes med en billig parasol, som ikke er spækket med funktionelle detaljer?

Hvad er en parasol til altan?

En altanparasol er, som navnet antyder, en parasol til altaner, der er specielt udformet så den passer til altanen. Hos IDEmøbler finder eksempelvis en altanparasol, som er "trekantet". Dermed kan parasollen placeres i et hjørne og optager derfor ikke ret meget plads på altanen, samtidig med, at den giver en god skygge hvor man ønsker det.

Store parasoller i solide materialer

Hos IDEmøbler gør vi en dyd ud af at holde et højt kvalitetsniveau, så du kan have tillid til de produkter, du køber hos os. Det gælder naturligvis også inden for vores udvalg af parasoller. Dugene på vores parasoller fremstilles i holdbart polyester, der kan holde til lidt af hvert og stokkene fås både i det lette og solide materiale aluminium og i hårdføre træsorter.

Selvom parasollerne er både robuste og vejrbestandige, er det alligevel en god idé at tage sin forholdsregler. Hvis det blæser kraftigt, er det eksempelvis ikke en god idé at slå parasollen op. Så er det bedre at søge læ på anden vis. Hvis parasollen har fået et ordentlig regnskyl, mens den har været slået sammen, anbefaler vi, at du slår parasollen ud, når det er blevet tørvejr igen, så den kan tørre. På den måde minimerer du risikoen for, at parasollen får skjolder eller bliver jordslået. Ligeledes er det en god idé at sikre sig, at parasollen er nogenlunde tør, inden den slås sammen.

På udkig efter en parasol på tilbud?

Vi kan ikke love dig, at du altid kan være heldig at finde din nye parasol på tilbud hos os. Men vi har jævnligt rigtig skarpe tilbud på vores populære parasoller, så et godt råd er at holde øje med siden her, hvis du gerne vil gøre en rigtig god handel.

Hvid du er på udkig efter gode tilbud på møbler eller andet tilbehør til haven, kan du finde det her: Tilbud på havemøbler. Hver eneste ugen henover foråret og sommeren har vi skarpe tilbud på alt fra havesæt til loungeborde. Så tag et kig på udvalget og lad dig inspirere.