122varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 122

Billige loungemøbler til haven

Drømmer du om et havemøblement, der er stilfuldt, komfortabelt og kvalitetsmæssigt i en klasse for sig selv? Som er så bemærkelsesværdigt og luksuriøst, at din terrasse, have eller udestue kommer til at udvise både stilsikkerhed og funktionalisme? Så forkæl dig selv og din have med unikke loungemøbler fra IDEmøbler. Vi har alle de møbler, der skal til for at realisere din drøm!

Vi har et stort udvalg af både praktiske og elegante loungemøbler, der er lavet til at forskønne din bolig og have. Møblerne kan naturligvis både anvendes udendørs og indendørs – de gør sig eksempelvis godt i en udestue eller i sommerhuset. Vælg eksempelvis en lækker lænestol i raftan, der fører tankerne hen på den eksotiske, caribiske indretningsstil. Eller vælg vores eksklusive møbelsystemer som eksempelvis vores hjørnesofaer med tilhørende bord.

At indretningen og æstetikken er i orden, betyder utroligt meget for den følelse, det giver at opholde sig i et rum. Uanset hvad du søger, kan du med sikkerhed finde det i vores store sortiment af loungemøbler. Vi gør en dyd ud af at kunne tilbyde trendy designs til priser, alle kan være med på. Vi er nemlig af den opfattelse, at stilfuld indretning ikke kun skal være forbeholdt de få.

Loungemøbler i bæredygtige materialer

Vi gør en stor indsats for, at vores møbler fabrikeres på en bæredygtig måde. Det indebærer bl.a., at vi udelukkende bruger træ fra skovbrug, der er FSC-certificerede. FSC-mærkningen indebærer, at der i disse skove ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan reproducere. På trods af den industrielle påvirkning af skoven bibeholdes altså det naturlige plante- og vækstmiljø.

FSC-mærkningen garanterer endvidere, at lokalbefolkningen og skovarbejderne ikke lider overlast som følge af skovbruget, og at deres rettigheder respekteres. IDEmøbler står dermed ikke kun for gedigent håndværk, gode designs og lave priser, vi står også for en unik bevidsthed om ansvarlighed i forhold til miljø, mennesker og dyr.

Hos IDEmøbler gør vi alt for, at du skal have den bedst mulige handelsoplevelse. Det gør vi, fordi vi har en helt særlig bevidsthed om, at du som kunde bærer vores forretning. Handler du hos os, kan du derfor stole på, at servicen er i top. Vi er til for at give dig lige præcis de produkter, du har brug for i din indretning. Som kunde får du desuden en række attraktive fordele, heriblandt leveringsgaranti og prismatch.