I vintermånederne finder du kun havemøbler på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler i bolighusene.

157varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 157

Billige loungesæt til haven

Drømmer du om et havemøblement, der er stilfuldt, komfortabelt og kvalitetsmæssigt i en klasse for sig selv? Som er så bemærkelsesværdigt og luksuriøst, at din terrasse, have eller udestue kommer til at udvise både stilsikkerhed og funktionalisme? Så forkæl dig selv og din have med unikke loungemøbler fra IDEmøbler. Vi har alle de møbler, der skal til for at realisere din drøm!

Vi har et stort udvalg af både praktiske og elegante lounge havemøbler, der er lavet til at forskønne din bolig og have. Møblerne kan naturligvis både anvendes udendørs og indendørs – de gør sig eksempelvis godt i en udestue eller i sommerhuset. Vælg eksempelvis en lækker lænestol i raftan, der fører tankerne hen på den eksotiske, caribiske indretningsstil. Eller vælg vores eksklusive loungesæt som eksempelvis vores hjørnesofaer med tilhørende bord.

Uanset hvad du søger, kan du med sikkerhed finde det i vores store sortiment af loungemøbler. Vi gør en dyd ud af at kunne tilbyde trendy designs til priser, alle kan være med på. Vi er nemlig af den opfattelse, at stilfuld indretning ikke kun skal være forbeholdt de få.

Indret en lækker udendørs hyggekrog

Drømmer du om at flytte sofa-hyggen udenfor, når den danske sommer omsider byder på sol og varme? Med et loungesæt med en komfortabel havesofa, en lækker loungestol og et lille bord, kan du nærmest bruge haven som dagligstue i de lange lyse sommeraftener. Tilsæt kaffe, drinks med paraplyer eller hvad du nu har lyst til, og du har den perfekte scene for hyggelige timer i selskab med familie og venner.

Mange af de loungesæt, du finder hos IDEmøbler, er fremstillet i vedligeholdelsesvenlige materialer, så du ikke skal spekulere i møbelpleje, når du i virkeligheden hellere vil nyde solen, når den endelig skinner. En stor del af loungemøblerne er fremstillet i polyrattan, der kun kræver rengøring ved behov. Uanset hvilke materialer, du foretrækker dine havemøbler i, kan du få råd og vejledning til plejen hos IDEmøbler. Spørg vores faguddannede personale, eller læs vores enkle guide her: Plejeguide for havemøbler.

Lounge havemøbler i bæredygtige materialer

Vi gør en stor indsats for, at vores møbler fabrikeres på en bæredygtig måde. Det indebærer bl.a., at vi udelukkende bruger træ fra skovbrug, der er FSC-certificerede. FSC-mærkningen indebærer, at der i disse skove ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan reproducere. På trods af den industrielle påvirkning af skoven bibeholdes altså det naturlige plante- og vækstmiljø.

FSC-mærkningen garanterer endvidere, at lokalbefolkningen og skovarbejderne ikke lider overlast som følge af skovbruget, og at deres rettigheder respekteres. IDEmøbler står dermed ikke kun for gedigent håndværk, gode designs og lave priser, vi står også for en unik bevidsthed om ansvarlighed i forhold til miljø, mennesker og dyr.

Hos IDEmøbler gør vi alt for, at du skal have den bedst mulige handelsoplevelse. Det gør vi, fordi vi har en helt særlig bevidsthed om, at du som kunde bærer vores forretning. Handler du hos os, kan du derfor stole på, at servicen er i top. Vi er til for at give dig lige præcis de produkter, du har brug for i din indretning.