I vintermånederne finder du kun havemøbler på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler i bolighusene.

12varer
- tilpasset efter:
VIS FLERE VARIANTER
Ingen produkter blev fundet
Viser 12 af 12

Billige liggestole til terrassen og haven

Der findes intet skønnere end at nyde den danske sommersol i en komfortabel og afslappende liggestol eller solvogn under åben himmel. Det er et uundværligt møbel på terrassen, i haven eller i udestuen, når sommeren melder sin ankomst, og det er derfor også et møbel, som mange af vores kunder efterspørger.

Vi har et bredt udvalg af solvogne og liggestole i mange forskellige farver, materialer, former og prisklasser. Vores sortiment rummer alt fra enkle og billige solstole med en pris på få hundrede kroner til eksklusive og luksuriøse solsenge til dem, der ikke vil gå på kompromis med noget. Derfor er vi sikre på, at vi har netop den liggestol, du drømmer om at tilbringe din sommer i.

Når du handler her hos IDEmøbler, vil du opleve, at vi prioriterer vores serviceniveau og kundepleje højt. Vi er nemlig af den opfattelse, at vi er til for vores kunders skyld, og det betyder meget for os, at din handelsoplevelse bliver så positiv som muligt. Forkæl dit udemiljø med liggestole fra IDEmøbler – vi garanterer, at du ikke vil fortryde det.

Vælg den rigtige liggestol eller solstol

Vores sortiment rummer en række forskellige modeller: solstole og liggestole (også kaldet solsenge og solvogne). Solstolene har en oprejst ryg, der på flere af stolene er justerbar, og mange af stolene kan fås som gyngestole. Liggestolene er vandrette senge med et justerbart hovedgærde. De har påmonterede hjul, så du nemt kan flytte dem rundt på terrassen.

Vores Click-serie er beklædt med farvede lameller, der tilpasser sig din ryg. Det er derfor nogle meget komfortable solstole, der ikke nødvendigvis kræver brug af hynder. Det samme gælder vores solsenge, der har en fleksibel textilin-overflade. Alle vores produkter er fremstillet i en høj og slidstærk kvalitet, der kan klare det danske sommervejr. Vores træmøbler er alle fremstillet af bæredygtigt, FSC-certificeret træ. FSC er din garanti for, at hverken mennesker eller miljø belastes unødigt.

Foruden solstole og solsenge har vi et bredt udvalg af havemøbler og tilbehør til haven. Suppler eventuelt liggestolen med et lille havebord, så du har et sted at stille en forfriskende drink, mens du nyder eftermiddagssolen. Har du behov for lidt tid i skyggen, kan du købe en af vores mange parasoller i sommerlige farver, der matcher solstolene.