I vintermånederne finder du kun havemøbler på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler i bolighusene.

45varer
- tilpasset efter:
VIS FLERE VARIANTER
VIS FLERE VARIANTER
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 45

Billige havestole i træ, plast og polyrattan

Hos IDEmøbler har vi et bredt udvalg af billige havestole i træ, metal, plast, kurveflet og polyrattan. Alle udført i kvalitetsmaterialer med en optimal holdbarhed, der kan holde til det danske sommervejr år efter år. Med mere end 15 forskellige designserier i sæsonens bedste sommerfarver, er vi sikre på, at du kan finde et sæt sole, der understreger din stil i haven.

Blandt vores mest populære havestole er stolene fra Click med plastlameller, metalstel og bambusarmlæn. De fås i et bredt udvalg af friske sommerfarver, så du nemt kan finde nøjagtig den farve, der passer til din indretning. Plastlamellerne er fleksible og former sig efter din krop, og disse stole er derfor ikke kun flotte og farverige indslag i haven, men også yderst komfortable møbler.

Havestole i polyrattan er et oplagt valg, hvis du ønsker nogle solide og slidstærke havestole i et eksklusivt, naturlignende materiale. Polyrattan er nemt at vedligeholde, og det holder sig godt, også selvom det udsættes for vind og vejr. Foretrækker du mere klassiske havestole i plast i afdæmpede farver som sort og hvid, har vi naturligvis også et bredt udvalg af disse.

Vi har også et bredt udvalg af havestole i træ. Alle vores træstole er fremstillet i FSC-certificeret (bæredygtigt) træ, for vi går op i at passe på miljøet omkring os. Husk at vi også har et stort udvalg af havebænke, liggestole og loungestole til haven. Alle vores møbler er fremstillet i topkvalitet. De er med andre ord designet til at kunne tåle vind og vejr, som udendørsmøbler bliver udsat for.

Skab indbydende uderum i haven

Køb et havemøbelsæt, og få en smuk kombination af borde og stole i matchende farver. Du kan naturligvis også købe borde og stole enkeltvist med henblik på at skabe dit helt eget unikke udtryk i haven eller på terrassen. Havens rum kan indrettes stilmæssigt forskelligt eller gennemført stilrent med samme slags møbler – det er helt op til din personlige smag.

Vi leverer møblerne til døren for en fast lav pris, så du ikke behøver at bekymre dig om transport. Handler du i et af vores lokale varehuse, kan du naturligvis også vælge selv at fragte møblerne hjem.