I vintermånederne finder du kun havemøbler på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler i bolighusene.

549varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 549

Billige havemøbelsæt med matchende borde og stole

Med IDEmøblers store udvalg af havemøbelsæt finder du nemt det, du søger. Havemøblerne spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe en god stemning i haven eller på terrassen, uanset hvordan din have er indrettet. Når du skal indrette haven eller terrassen, kan du med fordel investere i et havemøbelsæt. Det sikrer ensartethed og giver et godt overordnet indtryk.

Afhængigt af materialetypen kan pris, holdbarhed og vedligeholdelsesbehov variere, og derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvordan havemøblerne skal bruges, og hvad de må koste. Hos IDEmøbler tilbyder vi havemøbelsæt i mange forskellige materialer, heriblandt mahogni, bambus og polywood. Det gør, at du nemt kan finde et havesæt, der passer til din stil og dine behov.

Vores materialetyper kan groft set opdeles i tre hovedgrupper: træ, plastik og sten med hver deres fordele. Vælger du havemøbler i træ, opnår du en naturlig, charmerende og romantisk stemning. Udendørsmøbler i træ er tunge, holdbare og stabile i kraftig vind. For at bevare træets smukke udseende kræver udendørs træmøbler dog lidt mere pleje end andre materialetyper.

Møbler af plastik er typisk billigere og nemmere at stable og holde – de kan let tørres af med en klud, og de kan tåle store mængder vand. Til gengæld er de knap så stabile i hård blæst. Polyrattan kombinerer det bedste af træ og plastik, idet materialet har et naturligt look, og samtidig er polyrattan vedligeholdelsesfrit og kræver kun rengøring efter behov.

Materialer såsom marmor, beton og sten er smukke, har en fantastisk holdbarhed og kan derfor stå ude hele året. Til gengæld er stenmaterialer meget tunge og svære at flytte rundt med.

Køb et havemøbelsæt med god samvittighed

Vi mener, det er vigtigt at passe på naturen, og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde havemøbelsæt, der er fremstillet i FSC-mærket træ. Det er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtig skovdrift, hvor der er taget hensyn til både dyr, planter, oprindelige folk og skovarbejdere. Gå efter FSC-mærket, og køb havemøbler med god samvittighed.

I tillæg til vores faste billige priser har vi hver uge en lang række havemøbler på tilbud. Klik her for at se vores havemøbelsæt på udsalg netop nu: Havemøbler på tilbud. Udsalget gælder naturligvis både i vores webshop og i vores mange lokale varehuse. Se også vores store sortiment af haveborde, havestole og tilbehør til haven. Vi tilbyder billig levering af alle møbler, så du slipper for besværet med at fragte dem.