I vintermånederne finder du kun havemøbler på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler i bolighusene.

42varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 42

Billige haveborde i høj kvalitet

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af haveborde i mange forskellige størrelser, materialer og prisklasser. Uanset om du har en stor have og gerne vil have plads til mange gæster, eller du har en skøn altan med ganske lidt plads, har vi havebordet til dig. Gå på opdagelse i vores store udvalg herover, og klik på billederne for at læse mere om de enkelte borde. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Vi leverer dine varer til en fast lav pris. Uanset hvilken leveringsform du foretrækker, har du mulighed for at vælge, hvordan og hvornår du ønsker at modtage dine varer. Du kan få et overblik over vores forskellige leveringsformer og vælge den, der passer dig bedst, her.

Vores sortiment rummer naturligvis også havestole, havemøbelsæt, hynder og en lang række andet tilbehør til haven. Vi giver dig med andre ord mulighed for at købe alt, hvad du har brug for, ét sted, så du kan spare besværet og de høje leveringsomkostninger, der er forbundet ved at handle i forskellige onlinebutikker.

Kvalitetsmaterialer til det danske sommervejr

Haveborde kan fås i mange forskellige materialer, og det er vigtigt, at du vælger præcis det materiale, der passer til dig. Hos os er et havebord i træ ikke bare et træbord. Vi tilbyder et bredt udvalg af træsorter med henblik på at kunne dække nøjagtigt dine behov og dine ønsker. Vælg eksempelvis et charmerende havebord i hvidmalet mahogni eller eukalyptus. Ønsker du et mere moderne udtryk, kan du eksempelvis vælge et bord, der er fremstillet af egetræ eller bambus.

Vores sortiment rummer også en række haveborde i plast. Disse borde har et stilrent design, en høj slidstyrke, en høj vejrbestandighed og en lang levetid – de minder med andre ord på ingen måde om de klassiske hvide plastikhaveborde, du måske har stiftet bekendtskab med. Et lækkert materialevalg er Polywood – et syntetisk plasttræ, der ligner træ, men kræver et minimum af vedligehold. Vi har også et mere miljøvenligt valg i form af Textilin, der består af polyesterfibre, hvor regn og snavs kan passere igennem.