I vintermånederne finder du kun havemøbler på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler i bolighusene.

15varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 15 af 15

Bænke til haven

Nyd en varm sommerdag på en dejlig havebænk, der samtidig er et smukt og dekorativt indslag i udemiljøet. Vi tilbyder et stort udvalg af bænke i flotte designs og slidstærke kvalitetsmaterialer, der kan holde til at stå udendørs hele året. Gå på opdagelse i hele vores alsidige udvalg herover, og klik på billederne for at læse mere og se specifikationer på hver bænk.

Uanset hvilket udemiljø du ønsker og gerne vil skabe i din have, tilbyder vi en havebænk til dine behov. Vi lægger vægt på kombinationen af funktionalitet, design og materialer af høj kvalitet, og det er derfor de kriterier, alle vores havebænke er fremstillet med udgangspunkt i. Vores havebænke er med andre ord skabt til, at du kan nyde haven og fuglenes sang år efter år.

Vores sortiment rummer et bredt udvalg af sæsonens mest populære designs og materialer. Vi tilbyder blandt andet bænke i forskellige træsorter, hvor vi udover design og funktionalitet har lagt vægt på bæredygtighed, og derfor er alle vores træbænke fremstillet af FSC-certificeret træ, der sikrer en bæredygtig skovdrift og tager hensyn til lokalbefolkningen.

Havebænke i træ, metal og beton

De forskellige materialer har hver deres egenskaber og visuelle udtryk. Beton er et råt og stilrent materiale, der står i flot kontrast til havens naturlige udtryk. Beton har samtidig en meget lang levetid og kræver ingen nævneværdig vedligeholdelse for at forblive flot år efter år. Træ er et naturligt materiale i bløde former og med varme farver. Hos IDEmøbler kan du vælge eksempelvis de hvidmalede træbænke, hvis du ønsker et mere romantisk udtryk, eller du kan gå efter det rå træ i form af teak eller akacie. Begge disse træsorter er hårde sorter, der fint klarer det omskiftelige danske sommervejr - særligt hvis du indimellem husker at pleje og vedligeholde havebænkene.

Du kan også vælge bænke, der kombinerer fibercement og træ, hvis du godt kan lide et organiske look far træet, men samtidig holder af den mere rå og stilrene stil, som fibercement repræsenterer.

Havebænke på udsalg

Vi har løbende tilbud på udvalgte møbler til haven og hjemmet – online såvel som i vores fysiske butikker. For vi har en målsætning om altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til de bedste priser. Sådan var det dengang i 1969, hvor en række fremadsynede møbelhandlere etablerede IDEmøbler, og sådan er det stadigvæk den dag i dag. Se alle aktuelle havemøbler på tilbud – måske er du heldig, at vi har en havebænk på udsalg i netop denne uge. Vær opmærksom på, at tilbuddene er tidsbegrænsede.