10varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 10 af 10

Bænke til haven

Nyd en varm sommerdag på en dejlig havebænk, der samtidig er et smukt og dekorativt indslag i udemiljøet. Vi tilbyder et stort udvalg af bænke i flotte designs og slidstærke kvalitetsmaterialer, der kan holde til at stå udendørs hele året. Gå på opdagelse i hele vores alsidige udvalg herover, og klik på billederne for at læse mere og se specifikationer på hver bænk.

Uanset hvilket udemiljø du ønsker og gerne vil skabe i din have, tilbyder vi en havebænk til dine behov. Vi lægger vægt på kombinationen af funktionalitet, design og materialer af høj kvalitet, og det er derfor de kriterier, alle vores havebænke er fremstillet med udgangspunkt i. Vores havebænke er med andre ord skabt til, at du kan nyde haven og fuglenes sang år efter år.

Vores sortiment rummer et bredt udvalg af sæsonens mest populære designs og materialer. Vi tilbyder blandt andet bænke i forskellige træsorter, fra romantisk eukalyptus til smukt mahogni. Vi lægger vægt på bæredygtighed, og derfor er alle vores træbænke fremstillet af FSC-certificeret træ, der sikrer en bæredygtig skovdrift og tager hensyn til lokalbefolkningen.

Havebænke i træ, polyrattan, metal og beton

De forskellige materialer har hver deres egenskaber og visuelle udtryk. Beton er et råt og stilrent materiale, der står i flot kontrast til havens naturlige udtryk. Beton har samtidig en meget lang levetid. Træ er et naturligt materiale i bløde former og med varme farver – vælg de hvidmalede træbænke, hvis du ønsker et mere romantisk udtryk.

Polyrattan er den nye, populære dreng i klassen – et naturlignende, flettet materiale med en høj slidstyrke. Det har samtidig en god vejrbestandighed og kræver minimalt vedligehold. Metal er tilsvarende et meget holdbart materiale, der kræver minimalt vedligehold. Læs mere om materialerne og få tips til vedligeholdelse i vores guide til møbelpleje.

Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg af møbler til haven. Lad dig eksempelvis inspirere af vores haveborde, havestole, liggestole, loungemøbler og krukker. Køb alle dine havemøbler fra samme serie, så du er sikker på, at de matcher sammen.

Havebænke på udsalg

Vi har løbende tilbud på udvalgte møbler til haven og hjemmet – online såvel som i vores fysiske butikker. For vi har en målsætning om altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til de bedste priser. Sådan var det dengang i 1969, hvor en række fremadsynede møbelhandlere etablerede IDEmøbler, og sådan er det stadigvæk den dag i dag. Se alle aktuelle havemøbler på tilbud – måske er du heldig, at vi har en havebænk på udsalg i netop denne uge. Vær opmærksom på, at tilbuddene er tidsbegrænsede.