I vintermånederne finder du kun havemøbler på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler i bolighusene.

140varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 140

Billige cafémøbler til udendørs brug

Cafemøbler kendetegnes ved letheden. De fylder ikke meget og er derfor rigtig gode til små altaner og terrasser, til solpletter i haven og til fortovet. Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg af cafémøbler og caféborde. Køb dem i prisbillige sæt med to stole og et matchende bord, eller køb delene enkeltvist, og skab en hyggelig og indbydende oase i haven.

Cafémøblerne er et oplagt valg, hvis du er en erhvervsdrivende restauratør, der ønsker at tilbyde dine kunder komfortable siddepladser, uden at gå på kompromis med designet og det æstetiske udtryk. Møblerne er fremstillet i solide og vejrbestandige materialer, der kan tåle at stå udendørs og kan tåle det slid, som gentagen brug over en længere periode medfører.

Suppler eventuelt caféstolene med vores hynder i sommerlige mønstre og farver. De bløde og behagelige hynder sikrer en optimal komfort – men komforten er naturligvis også god, selvom du ikke bruger hynder. Vær opmærksom på, at hynderne ikke er vandafvisende, og at de derfor bør tages ind eller pakkes ned i en hyndeboks i tilfælde af regnvejr. Se også vores store udvalg af parasoller, der kan give skygge for solen og læ for regnvejret.

Små caféborde i stilrene designs

Cafémøbler giver en urban og sommerlig stemning. Du ser dem ofte på fortovene i storbyer verden over, måske fordi de små borde er elegante, praktiske og lette at tage ind igen, når dagen er omme. I haven er de små og praktiske møbler ligeledes nemme at flytte rundt på, så du kan flytte dem i læ, når vindretningen skifter, og flytte dem i solen, når sollyset skifter retning.

Med et cafésæt fra IDEmøbler får du et solidt møbelsæt i et elegant og stilrent design. Vores sortiment rummer et bredt udvalg af møbler, der er inspireret af nordisk boligindretning, hvor det elegante og enkle kombineres med det funktionelle. Vi har også møbler med et mere sydlandsk inspireret præg, der vækker mindelser om nogle af dine yndlings feriesteder. Uanset om du ønsker farvestrålende cafésæt, der vækker opsigt blandt venner, familie og kunder, eller du ønsker mere afdæmpede farver, har vi det, du leder efter.