44varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 44

En loungesofa er havens omdrejningspunkt

Hos IDEmøbler elsker vi alt ved sommeren – både koldskål, grillpølser og lune sommeraftner. Og den bedst måde at få det maksimale ud af den danske sommer er med en lækker loungesofa, hvor du kan opholde dig hele dagen, hvis du har lyst.

Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, har man ikke lyst til at opholde sig indendørs. Derfor er det vigtigt at skabe nogle gode rammer, så du kan nyde den lune sommerbrise i behagelige omgivelser. En loungesofa er havens svar på dagligstuens flydersofa. Her kan du opholde dig hele sommeren, hvis vejret tillader det. Du kan endda sammensætte en række forskellige moduler, således du ender op med en loungesofa, der passer præcist til dit behov.

Sammensæt dit eget personlige sofahjørne

Mange af loungesofaerne du finder i sortimentet hos IDEmøbler er sammensat af forskellige moduler, som du kan sammensætte på forskellige måder. Det er forholdsvist enkelt at finde de moduler, der passer sammen. Alle produkterne i de forskellige serier har samme produktnavn, og dermed kan du vælge de moduler, du ønsker og købe dem hver for sig. Du kan selvfølgelig også vælge én af de havesofaer, vi allerede har sammensat for dig. Når du har modtaget din loungesofaer, kan du rokere rundt på de enkelte moduler, hvis du får lyst til det. og du kan også tilkøbe nye moduler og bygge sammen med den eksisterende sofa. Dermed kan du skabe præcis de rammer, du drømmer om.

Vælg en vedligeholdelsesfri havesofa og slip for besvær

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af loungesofaer i vedligeholdelsesfri - eller i hvert fald vedligeholdelsesvenlige materialer. Dermed kan du bruge tiden på alt du gerne vil - uden nødvendigvis at skulle stå med diverse remedier og plejemidler og rengøre og pleje dine loungemøbler. Vælg eksempelvis en havesofa i polyrattan, der kun kræver lejlighedsvis rengøring ved behov.

Alle hynderne på loungesofaerne er aftagelige, hvilket betyder, at du med lethed kan tage hynderne med dig, når regnen tager over. Hvis du ikke har plads til hynderne indenfor, eller bare gerne vil have dem i nærheden af loungesofasættet, så kan du med fordel investere i en hyndeboks. Du finder IDEmøbler udvalg her: Hyndebokse.

Få inspiration til indretning af din have

Mangler du inspiration til, hvordan din have, udestue eller altan skal se ud i den kommende sæson, så er der heldigvis hjælp at hente. Besøg vores inspirationsunivers, hvor du kan blive opdateret med alt, hvad der rører sig indenfor indretning af bolig og have. Du finder inspiration til din har her: Inspiration til haven