16varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 16 af 16

Pift dine havemøbler op med dekorative havehynder

Når du elsker at bruge tid i dine nye lækre havestole, er det selvfølgelig vigtigt at sidde godt - også i mere end en halv time af gangen. Hvis du synes, at dine havestole er en anelse hårde at sidde på. Eller hvis du synes, de føles kølige henunder aften, så er det en rigtig god idé at investere i nogle lækre havehynder, der kan være med til at give en rigtig god siddekomfort.

Hvis du har lyst til at bringe lidt ekstra varme og hygge ind på terrassen, kan havehynderne også være en oplagt mulighed. Hos IDEmøbler finder du et bredt udvalg af havehynder i forskellige farver og materialer.

Praktisk opbevaring af dine hynder til haven

Mangler du et sted at opbevare dine havehynder? En hyndeboks har ikke alene en praktisk funktion, men den kan også sagtens fungere som et dekorativt indslag på din terrasse. Vælg en hyndeboks, der matcher dine havemøbler, og som du selv godt kan lide at se på.

Har du hynderne i en hyndeboks på terrassen, bliver det ikke nemmere at hive dem frem, når du er ved at dække bord, eller hvis du lige føler for at sætte dig ud med en kop eftermiddagskaffe på en lun forårsdag. Hyndeboksen kan også bruges til at pakke din dug til havebordet ned i og til de lys eller andre ting, som du plejer at bruge, når du og din familie spiser ude om sommeren.