Hyndebokse

3varer
- Filtreret efter:

Billige hyndebokse til det danske sommervejr

Pas godt på dine hynder med en praktisk hyndeboks i et elegant og stilrent design. Hyndeboksen beskytter dine hynder mod regn, fugt, snavs og støv, og det kan meget vel vise sig at være en god investering – for den danske sommer er næppe regnfri. Boksen er derfor en uundværlig del af dit havemøblement, hvis du foretrækker at sidde på tørre og rene havehynder.

Vandtætte hyndebokse i polyrattan

Vores bokse til hynder er fremstillet af polyrattan – en flot, naturlignende materiale med en høj slidstyrke. Materialet er vandafvisende, og alle hyndeboksene er derfor vandtætte. Du kan med andre ord lade dem stå ude under åben himmel, hvis det er det, du ønsker. Polyrattan er samtidig et materiale, der ikke kræver vedligeholdelse og er nemt at rengøre. Alt hvad du skal gøre er, at tørre havehyndeboksen af med en våd klud, hvis den er blevet støvet.

En god hyndeboks kræver naturligvis et sæt gode hynder, du kan fylde i den. Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg af havehynder i sæsonens smukke farver og mønstre. Men du behøver naturligvis ikke at købe nye hynder, hvis du har nogle i forvejen. Så skal du blot sikre dig, at hynderne passer ned i vores hyndebokse – klik på billederne herover og derefter på fanen ”Specifikationer” for at se målene på boksene.

En stor hyndeboks har mange anvendelsesmuligheder

En hyndeboks egner sig ikke alene godt til at opbevare dine hynder i. Du kan også fylde den med andre ting, som bliver brugt i din have. Køber du en stor hyndeboks, kan der være plads til meget deri, og mangler du eksempelvis et opbevaringssted til dine børns udendørs legetøj, vil det være oplagt at opbevare det i den ene ende af din hyndeboks, når du rydder op i haven.

Du kan også have nogle af dine små haveredskaber eller handsker i din hyndeboks, eller du kan have dug og grillredskaber deri. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge en praktisk hyndeboks til udover opbevaring af hynder til dine havemøbler.

Én gang hyndeboks i din have – altid hyndeboks i din have

Der findes både billige hyndebokse og nogle i den dyrere ende af skalaen, men du kan med garanti altid finde en hyndeboks, der matcher dit hjem og din haveindretning. Og så er den jo næsten uundværlig – for hvad skal du ellers gøre i forhold til opbevaring af havehynder? Den kan også bruges til andet end hynder, og ekstra opbevaringsplads skader aldrig.