37varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 37

Billige havestole i træ, plast og polyrattan

Hos IDEmøbler har vi et bredt udvalg af billige havestole i træ, metal, plast, kurveflet og polyrattan. Alle udført i kvalitetsmaterialer med en optimal holdbarhed, der kan holde til det danske sommervejr år efter år. Med mere end 15 forskellige designserier i sæsonens bedste sommerfarver, er vi sikre på, at du kan finde et sæt sole, der understreger din stil i haven.

Blandt vores mest populære havestole er stolene fra Click med plastlameller, metalstel og bambusarmlæn. De fås i et bredt udvalg af friske sommerfarver, så du nemt kan finde nøjagtig den farve, der passer til din indretning. Plastlamellerne er fleksible og former sig efter din krop, og disse stole er derfor ikke kun flotte og farverige indslag i haven, men også yderst komfortable møbler.

Havestole i polyrattan er et oplagt valg, hvis du ønsker nogle solide og slidstærke havestole i et eksklusivt, naturlignende materiale. Polyrattan er nemt at vedligeholde, og det holder sig godt, også selvom det udsættes for vind og vejr. Foretrækker du mere klassiske havestole i plast i afdæmpede farver som sort og hvid, har vi naturligvis også et bredt udvalg af disse.

Vi har også et bredt udvalg af havestole i træ. Alle vores træstole er fremstillet i FSC-certificeret (bæredygtigt) træ, for vi går op i at passe på miljøet omkring os. Husk at vi også har et stort udvalg af havebænke, liggestole og loungestole til haven. Alle vores møbler er fremstillet i topkvalitet. De er med andre ord designet til at kunne tåle vind og vejr, som udendørsmøbler bliver udsat for.

Skab indbydende uderum i haven

Køb et havemøbelsæt, og få en smuk kombination af borde og stole i matchende farver. Du kan naturligvis også købe borde og stole enkeltvist med henblik på at skabe dit helt eget unikke udtryk i haven eller på terrassen. Havens rum kan indrettes stilmæssigt forskelligt eller gennemført stilrent med samme slags møbler – det er helt op til din personlige smag.

Vi leverer møblerne til døren for en fast lav pris, så du ikke behøver at bekymre dig om transport. Handler du i et af vores lokale varehuse, kan du naturligvis også vælge selv at fragte møblerne hjem.

Hvilke havestole passer bedst ind i din have?

Når du skal ud at købe nye havestole, er der meget andet end prisen at tage med i betragtning. Hvilket materiale kan du bedst lide, og hvilke havestole passer bedst ind i din have? Hvilken type af stol synes du, at du sidder bedst i? Og hvor handy er du – er du typen, der elsker at sysle med vedligeholdelsesopgaver, eller gør du klogere i at købe nye havestole, der kræver et minimum af vedligehold?

Hvad enten du går efter nogle forholdsvis billige havestole, eller du gerne vil bruge mange penge på at forskønne din have med nye havemøbler, er der frit valg på alle hylder, når det kommer til materialer.

Du kan få alt fra plastik havestole og havestole i flet til havestole i polyrattan eller i træ. Køber du træhavestole, kommer du nok ikke udenom at skulle male eller oliere dem med tiden, hvorimod du helt kan slippe for vedligehold, hvis du går efter plastikhavestole eller rattan havestole. Her får du både en yderst praktisk og pæn løsning.

Moderne havestole i plast

De fleste af os kan huske de hvide havestole i plast, som har været at finde i rigtig mange danske haver gennem årene. Den slags stole kan holde til at blive udsat for lidt af hvert, men stilmæssigt er de måske ikke just tidssvarende.

Når vi taler om plastikhavestole i dag, er det en helt anden slags stol, der er tale om. Du kan få mange stilrene hvide eller sorte havestole i plastik, som ikke bare er yderst praktiske, men som også er rigtig flotte og fremstillet i et moderne design. Du kan både købe vores havestole hver for sig eller som et samlet sæt med et matchende havebord.

Havestole i træ er stadig på højeste mode

Selvom træhavestole kalder på vedligehold med årenes løb, kan de noget særligt, som ingen af de andre materialer til havestole kan. Træet giver et varmt og sommerligt udtryk, som for mange vil vække barndomsminder fra sommerferier i familiens eget sommerhus eller somre i barndomshjemmet.

Træ er et skønt materiale, som kan holde i mange år, hvis bare det bliver behandlet og vedligeholdt på den rigtige måde. Det er et materiale, som vi alle har et forhold til, og mange vil føle, at de ved, hvad de får, når de giver penge for et træmøbel.