De mest populære havesæt netop nu

367varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 367

Billige havemøbelsæt med matchende borde og stole

Med IDEmøblers store udvalg af havemøbelsæt finder du nemt det, du søger. Havemøblerne spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe en god stemning i haven eller på terrassen, uanset hvordan din have er indrettet. Når du skal indrette haven eller terrassen, kan du med fordel investere i et havemøbelsæt. Det sikrer ensartethed og giver et godt overordnet indtryk.

Afhængigt af materialetypen kan pris, holdbarhed og vedligeholdelsesbehov variere, og derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvordan havemøblerne skal bruges, og hvad de må koste. Hos IDEmøbler tilbyder vi havemøbelsæt i mange forskellige materialer, heriblandt mahogni, bambus og polywood. Det gør, at du nemt kan finde et havesæt, der passer til din stil og dine behov.

Vores materialetyper kan groft set opdeles i tre hovedgrupper: træ, plastik og sten med hver deres fordele. Vælger du havemøbler i træ, opnår du en naturlig, charmerende og romantisk stemning. Udendørsmøbler i træ er tunge, holdbare og stabile i kraftig vind. For at bevare træets smukke udseende kræver udendørs træmøbler dog lidt mere pleje end andre materialetyper.

Møbler af plastik er typisk billigere og nemmere at stable og holde – de kan let tørres af med en klud, og de kan tåle store mængder vand. Til gengæld er de knap så stabile i hård blæst. Polyrattan kombinerer det bedste af træ og plastik, idet materialet har et naturligt look, og samtidig er polyrattan vedligeholdelsesfrit og kræver kun rengøring efter behov.

Materialer såsom marmor, beton og sten er smukke, har en fantastisk holdbarhed og kan derfor stå ude hele året. Til gengæld er stenmaterialer meget tunge og svære at flytte rundt med.

Køb et havemøbelsæt med god samvittighed

Vi mener, det er vigtigt at passe på naturen, og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde havemøbelsæt, der er fremstillet i FSC-mærket træ. Det er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtig skovdrift, hvor der er taget hensyn til både dyr, planter, oprindelige folk og skovarbejdere. Gå efter FSC-mærket, og køb havemøbler med god samvittighed.

I tillæg til vores faste billige priser har vi hver uge en lang række havemøbler på tilbud. Klik her for at se vores havemøbelsæt på udsalg netop nu: Havemøbler på tilbud. Udsalget gælder naturligvis både i vores webshop og i vores mange lokale varehuse. Se også vores store sortiment af haveborde, havestole og tilbehør til haven. Vi tilbyder billig levering af alle møbler, så du slipper for besværet med at fragte dem.

Hvilket havesæt passer til dit hjem?

Et havemøbelsæt er ikke bare et havemøbelsæt. Der er ikke alene stor forskel på prisen på de forskellige havebordssæt, men også på de forskellige typer af møbler. Når du skal vælge havemøbler, er det derfor vigtigt, at du har for øje hvilken type af møbler, der matcher dit hjem, og hvilke behov, som dit nye havemøbelsæt skal dække.

Er I tit mange til spisning? Kan du nøjes med fire stole? Vil det matche den øvrige indretning af din terrasse med et sort havemøbelsæt eller et hvidt havemøbelsæt? Skal du satse på et havemøbelsæt i træ, eller passer det bedre med havemøbler, som er lavet i et vedligeholdelsesfrit materiale?

Gør det nemt for dig selv med et billigt havemøbelsæt

Når du skal ud at købe nye havemøbler, kan du spare dig selv for en masse overvejelser, hvis du vælger et sæt, hvor stole og borde på forhånd er kombineret. Vi har samlet en lang række havesæt, hvor vi har kombineret vores populære stole med populære haveborde. Vi har en ret god fornemmelse af, hvilke kombinationer vores kunder tidligere har valgt, og vi har derfor forsøgt at gøre det så let for dig som overhovedet muligt at vælge et sæt, hvor de forskellige dele passer godt sammen. At du så ovenikøbet kan spare penge ved at købe bord og stole samlet, det er sikkert blot et ekstra plus.

Rundt havemøbelsæt i forskellige størrelser

Vælger du et rundt havebord, gør du det nemt for alle ved bordet at tale med hinanden. En af ulemperne ved et langt havebord kan nemlig være, at det kan være svært at komme i snak med en af dem, som sidder nede i den anden ende af bordet. Det problem kommer du udenom, hvis du vælger et havemøbelsæt med et rundt bord.

Blandt vores store udvalg finder du både havemøbelsæt med et rundt bord og andre typer af haveborde, og der er masser af forskellige størrelser at vælge mellem. Vores udvalg er også bredt, når det kommer til materialer, og der er frit valg på alle hylder med havemøbelsæt i teak, havemøbelsæt i plastik og en række andre materialer.