22Produkter i Havekrukker
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 22 af 22

Krukker til haven på alle tider af året

Havekrukker pynter i din have og foran dit hus på alle tider af året. I den kolde vintertid kan du have hårdføre planter deri, og når frosten så småt begynder at slippe jorden, kan du begynde at finde forårs- og sommerblomster frem.

Uanset om du har grønne fingre og elsker at dyrke blomster og andre planter i din have, eller dit temperament passer bedre til kun at plante i krukker, kan havekrukker tilføre liv og stemning til dine udendørsarealer. Sørger du for at købe frostsikre havekrukker, kan du være sikker på, at de også overlever den kolde vintertid.

Byd dine gæster velkommen med krukker ved døren

Udendørs krukker kommer i forskellige afskygninger, størrelser og farver. Du kan strømline dit udtryk ved at anvende den samme slags krukker – eller alternativt krukker, der har den samme farve – rundt om i din have.

Stil krukker ved døren, så dine gæster bliver mødt af en farverig eller duftende plante, når de kommer til din dør. Det er med til at få dem til at føle sig velkomne og får dit hjem til at tage sig indbydende ud.

Slip for at luge ukrudt med havekrukker

Elsker du tanken om at have farverige blomster og planter i din have? Men kan du ikke helt overskue tanken om, at det betyder, at du må i arbejdstøjet og rode rundt i bede fora t få den have du drømmer om? Så er havekrukker den perfekte løsning til dig. Du kan plante præcis de blomster, som du gerne vil kunne nyde synet af, uden at du skal luge ukrudt i tide og utide.

Den eneste ulempe ved havekrukkerne er, at du dagligt skal i gang med vandkanden, når det for alvor bliver sommer i Danmark. Men ellers passer dine krukker sig selv og tilfører masser af glæde og dufte fra de blomster eller planter, som du vælger at plante deri.

Stort udvalg af billige krukker til haven

Når det kommer til havekrukker, er det langt henad vejen et spørgsmål om smag og stil, når du skal udvælge de rigtige. Det afgørende er, at du synes, at krukkerne er flotte, og at de vil matche din bolig. Derudover kan det være en fordel at vælge havekrukker, som er frostsikre. Så risikerer du nemlig ikke, at de revner og går i stykker, hvis du glemmer at sætte dem ind, når den hårde vinter for alvor begynder at tage fat.