25varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 25

Firkantet eller rundt havebord?

Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser, når du skal vælge dit nye havebord. Der findes mange forskellige slags på markedet, og hvad enten du foretrækker et lille havebord eller et større et af slagsen, er der mange forskellige designs og stilarter at vælge mellem.

Haveborde bliver også lavet i mange forskellige slags materialer i dag, og hvad enten du er til et granit havebord, et fibercement havebord, et beton havebord eller et havebord i træ, ligger det store udvalg for dine fødder.

Endelig er der selvfølgelig formen på bordet at tage stilling til. Er du til et rundt spisebord, hvor det er let at snakke med alle omkring bordet? Eller foretrækker du det klassiske firkantede havebord, som ofte er lidt lettere at finde plads til på terrassen? Eller hvad med et ovalt havebord? Uanset hvad du foretrækker, kan du i IDEmøbler finde et bord, der passer til dine krav.

Leder du efter et havebord med stole?

Der kan være en del penge at spare, hvis du køber et havebord som en del af et sæt med tilhørende stole. Derudover undgår du også at købe et bord og nogle stole, som i virkeligheden ikke passer så godt sammen, som du havde forestillet dig. Hos IDEmøbler har vi sammensat en lang række havesæt, og der er noget for enhver smag. Du finder hele udvalget her: Havemøbelsæt

Har du allerede stolene i hus, er det dog klart, at du gerne vil nøjes med at købe et havebord, og det kan vi naturligvis også hjælp dig med. Her på siden finder du et stort udvalg af haveborde i alle tænkelige materialer, faconer og stilarter. Det er bare at vælge dét bord, som passer bedst til din have.

Havebord i fibercement – hvad er det?

Haveborde, der er lavet i fibercement, er blevet meget moderne de seneste år. Fibercement er et robust materiale, der er sammensat af natursten og kunstmateriale. Udseendet på borde i fibercement minder meget et klassisk stenbord eller beton havebord. Men men takket være kunstmaterialet har haveborde i fibercement den fordel, at de er nemmere at vedligeholde og holde rene. De vejer typisk også langt mindre end borde i beton eller granit, så det er lidt lettere at flytte bordet.

Små haveborde til den lille have eller den lille terrasse

Når du vælger dit nye havebord er størrelsen og antallet af siddepladser omkring bordet sandsynligvis noget af det allerførste, du overvejer. Det er klart, at bordet skal passe til terrassen. Mange af vores populære haveborde fås i flere størrelser og nogle også i forskellige faconer. Så hvad enten du mangler et lille havebord i et enkelt design og lette materialer til din altan, eller om du kigger på de større haveborde i solide materialer og plads til mange gæster, så finder du her på siden helt sikkert et havebord, som kan leve op til dine krav.

Vi anbefaler også, at du overvejer hvor meget tid, du har lyst til at bruge på vedligeholdelse af dine havemøbler. Vælger du et bord med en bordplade i træ, vil du ikke kunne undgå at bruge noget tid på at behandle bordet, så det forbliver pænt år efter år. Vælger du derimod fx fibercement eller polywood, kan du praktisk talt slippe helt for vedligeholdelsen.