11varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 11 af 11

Skab miljø i din have med en havebænk

Ingen haver er ens, og mange haver består af én stor græsplæne, mens andre er indrettet med små hyggelige kroge og forskellige miljøer i haven. Vil du gerne skabe mere miljø i din have, er det ikke alene beplantning, som du kan tage et kig på. Med en bænk til haven kan du også indrette en mindre hyggekrog – og hvem ved; måske det bliver dit nye favoritsted i haven.

En havebænk kan sagtens stå alene – eksempelvis op ad en mur, som bliver opvarmet af solen, og som er dejlig lun at læne sig op ad – men du kan også med fordel placere et bord sammen med bænken. Så er der et sted at stille din kaffe eller lægge den bog, som du er i færd med at læse. Pynt gerne din havebænk med en plaid eller stil en krukke med blomster ved siden af.

Bænk til haven – udendørs hygge

Det er ofte ikke nok, at en have er skøn at se på, den skal også være dejlig at opholde sig i på en lun forårsdag. Derfor er det vigtigt for de fleste, at haven er indrettet til at blive brugt. Er der ikke andet end græs, er det måske ikke så tillokkende at snige sig udenfor med en dejlig kop kaffe eller snuppe sig et hvil udendørs, mens man nyder varmen fra solen. Så hvis du gerne vil have endnu bedre muligheder for at opholde dig i din have, er det en god idé at få skabt nogle små hyggehjørner i din have. Det kan gøres relativt enkelt for eksempel med en havebænk og eventuelt et lille sidebord eller lignende. Så er der plads til både leg og fodbold på græsplænen - og til et velfortjent hvil for både børn og voksne.

Billig havebænk eller en mere eksklusiv udgave?

Vi forhandler havebænke i forskellige prisklasser, da vi gerne vil kunne tilbyde noget for enhver smag. Du vil derfor både finde bænke til haven, hvor der er kælet for selv den mindste detalje, og andre bænke hvor der er mere fokus på det enkle og funktionelle aspekt. Fælles for alle vores havebænke er dog, at kvaliteten er i top, og at materialerne er nøje udvalgt til at give dig den bedste oplevelse med dit nye møbel til haven.