Andet til haven

Viser 12 af 12 produkter
Caribbean

499,- Findes i flere varianter
Før 999,- SPAR 500,-

Antal på web-lager: 100+ ?

Caribbean

499,- Findes i flere varianter
Før 999,- SPAR 500,-

Antal på web-lager: 100+ ?

Everglades - ONLINE ONLY

999,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

Everglades - ONLINE ONLY

1.299,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

Everglades - ONLINE ONLY

2.299,-
   

Antal på web-lager: 20 ?

Fatboy

599,-
   

Antal på web-lager: 16 ?

Ixora

299,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

Lincoln

999,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

MANZANA

249,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

Toza

599,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

Vigo

799,-
   

Antal på web-lager: 76 ?

Vigo

899,-
   

Antal på web-lager: 69 ?Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud, inspiration og konkurrencer!

Gå ikke på kompromis med ting til haven

Der var engang en klog mand, der sagde, at detaljerne ikke bare er detaljer, men det er detaljerne, der udgør hele designet. Det samme kan man roligt sige om detaljerne til haven. Din have er ikke fuldendt, før alle detaljerne er på plads. Du kan fylde haven med nok så mange roser, hortensiaer og de perfekte havemøbler, men hvis pynten og havetilbehøret ikke er i orden, så kommer du ikke til at bruge mange afslapningstimer derude. Den sidste finish gør, at du føler dig godt tilpas i dine omgivelser. Derfor har vi sørget for diverse ting til haven, som sætter det sidste præg. 

Jo mere desto bedre

Ting til haven kan man aldrig få for meget af. Jo mere desto bedre, vil nogen endda mene. Har du nogensinde set en have, hvor antallet af lanterner var lige i overkanten? Nej vel? Så er det bare med at finde dit pyntegen frem, når haven skal indrettes. Du kan gå amok i alt, hvad hjertet kan begære indenfor ting til haven. Mangler du lys, har vi lanterner. Mangler du opbevaring, har vi serveringsvogne. Mangler du vandkander, har vi også et godt udvalg af det. Hos IDEmøbler er vi meget opmærksomme på vores kunders behov og smag, hvilket betyder, at vi tilbyder alt, hvad du kan finde på. To mennesker har ikke præcist den samme stil. Derfor har vi et udvalg, som kan falde i din smag, uanset hvad du er til. 

Vi har alle ting til haven

Mangler du lidt opbevaringsplads i haven, så anskaf dig en serveringsvogn. En serveringsvogn kan sagtens stå ved siden af grillen, og kan derfor opbevare alt fra krydderier til krukker. Stil de færdiggrillede steaks på denne serveringsvogn, og tag den med dig hen til havebordet. Hjulene og håndtaget gør en serveringsvogn meget mobil, så den kan i princippet slæbes hele vejen rundt i haven, hvis det er det, du har lyst til. CARIBBEAN er lavet af sort sandmalet metal og er super dekorativ på terrassen. Stil gerne en kobberfarvet lanterne på toppen og gennemfør stilen med krydderurter i altankassen MANZANA.  
En lanterne er super flot på terrassen, på altanen eller på trappen op til hovedøren. De oser af hygge og finesse samt giver en behagelig belysning. Når solen er på vej ned, duggen begynder at ligge sig og skumringen langsomt skrider frem, er en lanterne lige det, du står og mangler. Det eneste, den kræver, er enten et bloklys eller et fyrfadslys. Mere belysning behøver du ikke om aftenen på altanen, med mindre du vil lægge puslespil. Rødvinen, grillpølserne og kartoffelsalaten smager bare bedst i dæmpet belysning fra en lanterne 
Til allersidst skal du introduceres for en haveskammel. Det er muligvis ikke noget, du har hørt om før. Som ordet ligger op til, så er haveskamlen en skammel til haven. Det er derfor en siddeplads, som kan tåle alt slags vejr. VIGO falder i ét med omgivelserne, da den er lavet af fibercement. Det gør den både mobil, men stadig robust nok til at kunne tåle nogle tæsk. Så alt i alt har IDEmøbler faktisk alle ting til haven. Det er bare med at komme i gang.