Gør haven til noget særligt med smukke havemøbler i sommerlige farver og eksklusive materialer. Skab idylliske udendørsrum, der indbyder til hygge, afslapning og socialt samvær.

Mest populære lige nu

Inspiration til haven

Gode råd om møbelpleje

Billige havemøbler til dig og din have

Når solen står højt på himlen med løfter om lange og lune dage, flytter vi ud. Vi laver god mad på grillen med en lækker salat til. Vi spiser og hygger os med vennerne og familien, og vi læser en god bog i liggestolen, mens vi nyder det gode vejr. Forudsætningen for, at alt det kan lade sig gøre, er, vi har rigtige havemøbler – og det er netop, hvad vi har her hos IDEmøbler.

Vores sortiment rummer alt, hvad du har brug for til haven, lige fra havestole, liggestole og havebænke til loungemøbler, parasoller og krukker. Vi har et bredt udvalg af mærker, heriblandt kendte mærker som Bifrost, Cirkle, og Bradford, der laver stilfulde møbler til udelivet, og mere ukendte mærker som Derby, Aludra og Trinidad, der alle er af god kvalitet og til at betale for de fleste.

Alle vores træmøbler er fremstillet af FSC-certificeret træ. FSC er en international mærkningsordning for træ, der har tre grundprincipper: der må ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere, der skal tages hensyn til de oprindelige folk i skovene, og skovarbejderne skal sikres ordentlige arbejdsvilkår og en ordentlig løn. Køb FSC-mærkede havemøbler, og køb møbler med god samvittighed.

Et bredt udvalg af havemøbler hos IDEmøbler

Hos IDEmøbler kan du finde havemøbler i mange forskellige materialer. Er du til plastmøbler, der kan fås i alverdens farver og er nemme at rengøre? Er du til levende og smukt træ i forskellige sorter som akacietræ, mahogni eller teak? Eller er du til det rå og industrielle look, som beton og fibercement? Overvej hvilken materialetype, der passer bedst til din have og dine behov. Læs vores materialeguide for at få mere at vide om de enkelte materialer.

Vores havemøbler er fremstillet i slidstærke materialer, der kan klare sig i det danske sommervejr. Det er med andre ord udendørs møbler. Havemøblerne gør sig dog også godt indendørs, eksempelvis på en overdækket terrasse eller i sommerhuset. Husk, at vi også har et bredt udvalg af tilbehør til haven, heriblandt hynder, blomsterkrukker og havetilbehør. Tilbehøret er prikken over i’et, der gør haven personlig og fuldender dit udemiljø.