Gør haven til noget særligt med smukke havemøbler i sommerlige farver og eksklusive materialer. Skab idylliske udendørsrum, der indbyder til hygge, afslapning og socialt samvær.

Mest populære netop nu

Havemøbler til terrassen eller altanen

Havemøbelsæt

Havestole

Haveborde

Havebænke

CafémøblerLoungemøbler til havens hyggekroge

Loungeborde

Loungestole

Loungesofaer

LoungesætFå en hyggelig og personlig have med havetilbehør

Parasoller

Havehynder

Dekoration og tilbehør

Inspiration til haven

Nyheder - Havetilbehør

Billige havemøbler til dig og din have

Når solen står højt på himlen med løfter om lange og lune dage, flytter vi ud. Vi laver god mad på grillen med en lækker salat til. Vi spiser og hygger os med vennerne og familien, og vi læser en god bog i liggestolen, mens vi nyder det gode vejr. Forudsætningen for, at alt det kan lade sig gøre, er, at vi har rigtige havemøbler – og det er netop, hvad vi har her hos IDEmøbler.

Vores sortiment rummer alt, hvad du har brug for til haven, lige fra klassiske havemøbler som havestole, liggestole og havebænke til de komfortable loungemøbler, der giver optimale muligheder for at flytte hyggen udenfor i de lange lyse sommeraftner. Hos os finder du naturligvis forskelligt havetilbehør som parasoller og krukker, som giver gode muligheder for at indrette en meget personlig og hyggelig terrasse.

Uanset hvordan din personlige havestil er, finder du hos os havemøbler, der passer ind i netop din have. Vælg mellem de moderne og vedligeholdelsesvenlige alternativer som eksempelvis Click havestole eller Vigo-serien. Eller gå efter en mere traditionel og romantisk stil med Merano-serien.

Et bredt udvalg af havemøbler hos IDEmøbler

Hos IDEmøbler kan du finde havemøbler i mange forskellige materialer. Er du til plastmøbler, der kan fås i alverdens farver og er nemme at rengøre? Er du til levende og smukt træ i forskellige sorter som akacietræ, mahogni eller teak? Eller er du til det rå og industrielle look, som beton og fibercement? Overvej hvilken materialetype, der passer bedst til din have og dine behov.

Vores havemøbler er fremstillet i slidstærke materialer, der kan klare sig i det danske sommervejr. Det er med andre ord udendørs møbler. Havemøblerne gør sig dog også godt indendørs, eksempelvis på en overdækket terrasse eller i sommerhuset.

Træ-havemøbler i FSC-mærket træ

Alle vores træhavemøbler er fremstillet af FSC-certificeret træ. FSC er en international mærkningsordning for træ, der har tre grundprincipper: der må ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere, der skal tages hensyn til de oprindelige folk i skovene, og skovarbejderne skal sikres ordentlige arbejdsvilkår og en ordentlig løn. Køb FSC-mærkede havemøbler, og køb møbler med god samvittighed.

Hvad skal du overveje, når du køber havemøbler?

Hvad enten du er på jagt efter billige havemøbler eller havemøbler, der ligger i den dyrere ende af skalaen, er det vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du trykker på køb-knappen. Du skal ikke alene have øje for prisen, men også for den funktionalitet og det udtryk, som matcher dine behov.

Noget andet du sikkert allerede har en god idé om er, hvor stort et havebord du har brug for. Hvis I ofte er mange til spisning og har rigtig god plads, så er det selvfølgelig oplagt at vælge et havemøbelsæt til 6 eller 8 personer. Kniber det lidt med pladsen på terrassen, findes der heldigivis også mindre sæt med fx 4 stole og et lille havebord.

Du har måske også allerede en idé om, hvilken stil havesættet skal være i - skal det være stilrent og moderne? Skal det være klassisk og enkelt? Må der gerne være lidt smæk på farverne? Eller er du til den romantiske stil med lidt krøller og krummelurer? Du finder det hele hos IDEmøbler.

Havemøbler i træ - eller vedligeholdelsesvenlige materialer?

En anden ting du gør klogt i at overveje er, hvor meget tid du har lyst til at bruge på vedligeholdelse af havemøblerne. Vælger du et sæt lækre havemøbler i træ, er det ærgerligt hvis de efter en enkelt sæson bliver grå og triste at se på. Og træet holder heller ikke nær så længe, hvis du ikke løbende vedligeholder med et passende plejemiddel.

Omvendt passer havemøbler lavet af træ bare rigtig godt ind i mange forskellige typer af haver. Og for mange er det også det eneste rigtige. Træ er da heller ikke bare træ, for teak havemøbler er eksempelvis særdeles hårdføre. Hos IDEmøbler finder du ligeledes havemøbler i bambus og akacietræ, der klarer den omskiftelige danske sommer fint, selvom du ikke helt undgår at tænke på vedligeholdelsen.

Har du slet ikke lyst til at bruge tid med plejemidler, så er havemøbler i plast vejen frem. De kræver som udgangspunkt kun rengøring fra tid til anden. Også fibercement, polyrattan, duraboard og metal er lette materialer at have med at gøre.

Du kan læse mere om vedligeholdelse af havemøbler i vores Plejeguide. Så er du godt klædt på til at vælge havemøbler i det helt rigtige materiale til dit temperament.