Tilbehør og dekorationer til haven

Det er detaljerne i haveindretningen, der gør hele forskellen. En hyggelig og personlig have er en have med smukke pynteting, der er en fryd for øjet. Haven er ikke fuldendt, før alle detaljerne er på plads. Du kan fylde haven med nok så mange roser, hortensiaer og de perfekte havemøbler, men hvis pynten og havetilbehøret ikke er i orden, mangler der bare noget.

Derfor har vi samlet et bredt udvalg af tilbehør til haven, som du kan købe her i vores webshop. Vores sortiment rummer blandt andet serveringsvogne, væksthuse, piedestaler og altankasser. Vi har også et stort udvalg af krukker til haven, en lang række flotte lanterner, der får din have til at skinne, og et stort udvalg af parasoller, der kan give dig skygge på en varm sommerdag. Vi har med andre ord, alt hvad hjertet begærer til haven, terrassen og altanen. Gå på opdagelse i vores havetilbehør herover, og brug menuen øverst, hvis du ønsker at se hele vores møbelsortiment.

Lanterner og serveringsvogne

Lanterner gør sig godt på terrassen, på altanen eller på trappen op til hoveddøren. De oser af hygge og giver en behagelig belysning. Når solen er på vej ned, duggen lægger sig, og skumringen langsomt skrider frem, er lanterner lige det, du står og mangler. Det eneste de kræver er, at du sætter et lille bloklys eller et fyrfadslys i dem.

En serveringsvogn er oplagt at have ved siden af grillen. Brug den til alt fra krydderier til krukker. Stil de færdiggrillede steaks på vognen, og tag den med dig hen til havebordet. Hjulene og håndtaget gør serveringsvognen meget mobil, og den kan derfor nemt køres rundt i haven, når dine kærester har brug for en kold drink, eller middagen skal serveres.

Hos IDEmøbler går vi højt op i at kunne tilbyde et stort udvalg af havetilbehør, så der er noget, der falder i alles smag. Uanset hvad dine behov er, og hvilken indretningsstil du foretrækker, rummer vores sortiment derfor med garanti noget for dig.

Havetilbehør på udsalg

Køb tilbehør til haven på udsalg hos IDEmøbler. Vi har altid et stort udvalg af havetilbehør på udsalg, og måske har vi netop det, du leder efter, på tilbud i denne uge. Finder du ikke det, du leder efter, i vores tilbudskatalog, kan vi tilbyde dig faste lave priser på alverdens produkter til haven og hjemmet. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at indrette haven og hjemmet med kvalitetsmøbler, uden at skulle ofre en formue på det.
br> Besøg dit lokale IDEmøbler-møbelhus og få inspiration til haveindretningen. I vores møbelhus finder du flotte møbeludstillinger og masser af udstillingsvarer, du kan mærke og prøve. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at tage vores møbeleksperter med på råd og vejledning. Du kan naturligvis også kontakte vores kundeservice på mail og telefon, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din bestilling. Vi glæder os til at høre fra dig!