33varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 33

Tv’et i fokus

I dag finder man et Tv i stort set alle hjem. Tv’et har et central plads i stuen, og det er derfor rart med et flot og praktisk tv-bord til at holde styr på alting. Hos IDEmøbler har vi et bredt udvalg af tv-borde, i mange forskellige stile, designs og prisklasser, så et af vores tv-borde altid passer altid ind i dit hjem. Få styr på alle dine ledninger, og få samtidig masser af praktisk opbevaringsplads med et tv-bord fra IDEmøbler.

Et funktionelt møbel

Det er sket en stor udvikling indenfor elektronik de sidste år. Dette har også haft en stor påvirkning på vores indretning af hjemmet, da vi pludseligt har mange ledninger og maskiner at holde styr på. Hvis du er træt af at se på rodet fra ledninger til Tv’et eller din dvd og spillekonsoller, så skal du måske anskaffe dig et af vores tv-borde. Tv-bordene gemmer ledningerne af vejen, og giver dig tilmed ekstra plads til opbevaring. Med så stor fokus på Tv’et er det i dag vigtigt at vores Tv-borde ikke blot skal kunne opbevare vores Tv, men derimod også skal kunne pynte i rummet. Hos IDEmøbler fører vi et bredt sortiment i Tv-borde i mange størrelser og materialer, både til fladskærme men også til de gamle traditionelle fjernsyn.

Bredt sortiment af Tv-borde

I dag bruger vi TV’et til langt mere end blot at se fjernsyn på. Vi har mange flere muligheder i form af spillekonsoller, film og internet, der alt sammen kan kobles til vores TV. Derfor kan det nogle gange være svært at holde styr på samtlige ledninger, diverse maskiner, alle vores film og fjernbetjeninger. Med tv-borde fra IDEmøbler, kan du nemt holde styr på alle dine ting, og samtidig få et fjernsyns møbel der passer til dit hjem. Vi har traditionelle tv-borde, med indbygget plads til din dvd-maskine og spillekonsol, samt plads til dine film og cd’er. Vil du gerne gemme det meste væk, har vi også tv-borde, hvor du har muligheden for at lukke det hele inde indtil næste gang du får brug for det. Du kan også finde mere utraditionelle tv borde hos IDEmøbler, som selvfølgelig også har plads til dit TV. Vores TV-borde fås i alle mulige afskygninger, og findes både i materialer som massivt træ, finer og plastik, og i mange forskellige farver, alt efter hvad du leder efter til dit hjem. Vi har selvfølgelig også lækre sofaer og lænestole, så du kan få den fuldendte TV-oplevelse.