Vælg mellem mange forskellige sofatyper:

75varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 75

IDEmøbler har lige den sovesofa, du leder efter

Sovesofaer er enkle og praktiske møbler. Det bedste ved dem er, at de er pladsbesparende. De fleste mennesker tænker gæsteværelse, teenage- eller børneværelse, når de køber en, men den kan sagtens stå i stuen eller i udestuen, så du kan have overnattende gæster uden at skulle undvære kontoret eller børneværelset. Sovesofaen er desuden det oplagte valg, hvis du er flyttet ind et sted, hvor der er dårlig plads til alle de møbler, du gerne vil have. Det kan eksempelvis være på et trangt kollegieværelse, hvor du gerne både vil have sofa og en komfortabel seng.

De sovesofaer, som findes den dag i dag, går ikke på kompromis med din søvn. I gamle dage kom sovesofaer tit bare med en ubehagelig skummadras, men sådan er det ikke mere. De nyeste modeller er udover at være superflotte forsynet med ordentlige madrasser, som du kan holde ud at sove på nat efter nat. Du behøver derfor ikke undvære noget, fordi du vælger en sovesofa frem for en traditionel seng.

Det drejer sig om at få løst de behov som du har brug for at få opfyldt. Måske skal den kunne stå under en vindueskarm, så finder vi en bokssovesofa uden ryg, der let kan skubbes ind til væggen og pyntes med puder og pøller, så du sidder behageligt alligevel. Vi har så stort et udvalg, at du nok skal finde det, du har brug for.

Sovesofaer kan bruges til næsten alle rum

Tidligere var sovesofaerne ofte nogle lidt store og klodsede sofaer, som blev forvist til et gæsteværelse eller et kontor, så man ikek behøvede at kigge alt for meget på den. Men sådan er det ikke længere. Tværtimod er designet med sovesofaer også fulgt med tiden, og når du løber sortimentet her på siden igennem, vil du opdage, at der er sovesofaer i mange forskellige stilarter. Dermed er der god mulighed for, at du kan finde en sovesofa, som vil pynte i stuen i hjemmet eller måske i sommerhuset, hvor det ofte kan være en god idé med et par sengepladser ekstra.

Så hop med på vognen og invester i en sovesofa i god kvalitet. på den måde kan du udnytte både kollegieværelse, lejlighed eller stue optimalt - uden at gå på kompromis med indretningen.