Vælg mellem mange forskellige sofatyper:

24varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 24

Sammensæt din egen modulsofa i IDEmøbler

Nogle gange kan det være fantastisk at have frit valg på alle hylder. Og sådan er det næsten, hvis du vælger at bygge din egen modulsofa med de forskellige sofamoduler, du finder her på siden. Du kan frit kombinere de forskellige elementer, så du får lige akkurat den sofa, der passer perfekt ind i netop din stue.

Drømmer du om en kæmpe hjørnesofa med chaiselonger og plads til hele familien? Eller skal du have en mindre sofa, der bare passer perfekt ind i den resterende indretning? Så har du her alle muligheder for at sammensætte netop den sofa ved hjælp af forskellige moduler med betræk i forskellige farver og materialer.

Frihed til at designe den perfekte sofa

Hvis du har behov for inspiration til, hvordan du kan sammensætte din modulsofa, kan du fx i kategorien hjørnesofaer se nogle af de mest populære opstillinger af vores modulsofaer. Hvis du falder for en af dem, behøver du ikke selv gennemtænke hele opstillingen. Hvis du omvendt gerne vil have fuldkommen frihed til at sammensætte modulerne, er der også mulighed for det. Har du undervejs i processen behov for yderligere inspiration eller vejledning, er du naturligvis meget velkommen til at besøge et af vores bolighuse, hvor vores dygtige personale står parat til at hjælpe dig.