45varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 45

Drømmer du om en komfortabel lædersofa til din stue?

For mange er lædermøbler indbegrebet af kvalitet og luksus. Derfor er der mange, der sværger til netop lædersofaen og som aldrig kunen drømme om at vælge en sofa med stofbetræk. Derfor er en af de ting, som kunderne i vores butikker er mest sikre på da også, om det skal være en lædersofa, der skal være deres næste sofa.

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af sofaer i læder i forskellige designs og stilarter. Du finder både de helt klassiske 2 og 3 personers sofaer, du finder flydersofaen, som indbyder til hygge og afslapning. Og du finder læderhjørnesofaer med plads til hele familien og lidt til.

Mange gode grunde til at vælge lædermøbler

Udover at have et eksklusivt udtryk, så er en lædersofa på mange måder også utroligt praktisk. Det vil mange dyreejere og børnefamilier sikkert skrive under på. Hvis hunden eller katten har for vane at lægge sig i sofaen, når du vender ryggen til. Eller hvis børnene har lidt svært ved at holde styr på alle krummerne fra deres eftermiddagssnack, så er det nemt og hurtigt at gøre en lædersofa ren igen. Ofte vil det være nok at rengøre sofaen med en hårdopvredet klud.

Hvis du passer godt på din lædersofa og sikrer den rigtige pleje, vil du have en sofa som år efter år, vil forblive flot. Nogle vil endda sige, at læder nærmest bliver smukkere med årene. Du kan læse de gode råd om, hvordan du sikrer at dine lædermøbler får en flot patina i vore guide til vedligeholdelse af lædermøbler.

Her kan du også læse fordele og ulemper ved de mange forskellige lædertyper, som betrækket til IDEmøblers lædersofaer er fremstillet af. Du vil hurtigt opdage, at læder ikke bare er læder. Der findes mange forskellige måder typer af læder og måder hvorpå læder kan være behandlet, og det har betydning for, hvor let betrækket på din nye lædersofa er at vedligeholde og hvor modstandsdygtig den er overfor snavs og pletter. Semi-anilinlæder kræver eksempelvis lidt mere pleje end dækfarvet læder.