Vælg mellem mange forskellige sofatyper:

69varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 69

Stort udvalg af 2 personers sofaer til den lille stue

Hvis du skal i gang med indretning af en lille stue, så har du sikkert allerede haft sofaen med i overvejelserne. Det er svært at forestille sig en stue helt uden en sofa, men det er heller ikke optimalt, hvis sofaen fylder hele rummet. Det er selvfølgelig her en lille 2 personers sofa kommer til sin ret. Selv sofaen er lille, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med hverken komforten eller designet. Hos IDEmøbler finder du en lang række lækre 2 personers sofaer i moderne design, ligesom du finder sofaer i klassisk stil og i vilde farver.

Udover 2 personers sofaer finder du også et stort udvalg af 2,5 eller 3 personers sofaer, hvor der er lidt mere plads til selskab. Uanset hvilken stil du foretrækker, kan du være sikker på, at IDEmøblers store sortiment byder på noget, der falder i din smag. Udover at være ideelle til en lille stue, kan de små sofamodeller også være hyggelige indslag på eksempelvis et børneværelse eller i et køkkenalrum, hvor der godt kan mange nogle bløde indslag.

Sammensæt dit eget sofasæt

Hvis du drømmer om at indrette en hyggelig og indbydende sofakrog, er det værd at overveje et sofasæt bestående af en 2 og en 3 personers sofa. Her kan du skabe optimale rammer for hyggeligt samvær, gode samtaler og underholdende film eller serier. I modsætning til en hjørnesofa eller chaiselongsofa, har sofasættet den fordel, at du kan flytte hver af sofaerne uafhængigt af den anden. Så hvis du holder af at lave om i stuen, er det også smart at vælge denne sofaløsning.

Vi har sammensat enkelte sofasæt på forhånd, men som du måske allerede har opdaget, findes der i mange af vores sofaserier både 2 og 3 personers sofaer, så du kan sammensætte dit eget sæt.