48Produkter i Puffer
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 48

Hos IDEmøbler får du puffer, der kan passe ind alle vegne

En puf kan bruges i et hvilket som helst rum i hjemmet eller på kontoret. Den kan enten være et supplement til sofaarrangementet og være polstret i det samme møbelstof, eller den kan være helt sin egen og give indretningen lige det lille skæve pift, der gør rummet personligt. I dagligstuen kan disse puffer være med til at give netop dette lidt skæve indslag i indretningen, hvis man for eksempel vælger en i en afvigende farve eller form. Den kan være en ekstra siddeplads, en skammel til trætte ben eller en diskret fralægningsplads. Nogle af dem kan samtidig fungere som ekstra opbevaringsmulighed, da de kan åbnes og rumme lidt af hvert.

På børneværelset kan en puf fungere som sidde-/lege- og opbevaringsmøbel, ligesom den også på mange teenageværelser vil være et stort hit. På arbejdspladsen kan puffer bruges både i personalerummet, på kontoret og i en evt. ventesal. Det giver en både fleksibel og let, uformel indretning. Der er med andre ord rigtige mange steder, hvor en puf vil være til gavn. Se det store udvalg her på siden og lad dig inspirere.

Skal det være en puf eller en sofapuf?

Du har sikkert bemærket, at der er ret stor variation mellem de forskellige typer af puffer her på siden. Nogle af dem er fremstillet i samme stil og med samme betræk som nogle af vores populære sofaserier. Det gælder ikke mindst Cleveland- og Lotus-sofapufferne. Disse er ideelle som en ekstra siddeplads ved sofaen eller som en stor fodskammel eller lille chaiselong til trætte ben. Så hvis du i første omgang har undervurderet behovet for siddepladser - eller liggepladser i den nye sofa, kan du relativt billigt supplerende med en sofapuf og dermed udvide sofaens kapacitet.

Andre puffer er fremstillet som ekstra tilbehør til stuen, og disse er helt fantastiske som et dekorativt og lidt skævt indslag i en ellers rolig og afdæmpet indretning. De har mange af de samme fine egenskaber som sofapufferne. De er fine og behagelige, der er gode som fodskamler eller som ekstra siddepladser rundt om sofabordet. Hvilken type du foretrækker er naturligvis helt op til dig.