Natuzzi Italiensk design

Læder er en sikker vinder til dagligstuen - og førstepladsen går til lædermøblerne fra italienske Natuzzi. Det er den uforlignelige ekspertise og passion for læder, der i dag har gjort Natuzzi til verdens førende indenfor læderpolstrede møbler. Igennem mere end et halv århundrede har Natuzzi specialiseret sig i uovertruffen komfort, design og kvalitet.

Du kan finde et stort udvalg af Natuzzis lækre lædermøbler hos IDEmøbler.


Viser 6 af 6 produkter
Natuzzi Editions B790

37.047,-
Før 49.396,- SPAR 12.349,-

Bestillingsvare ?

Natuzzi Editions B814

37.647,-
Før 50.196,- SPAR 12.549,-

Bestillingsvare ?

Natuzzi Editions B895

21.898,-
Før 29.198,- SPAR 7.300,-

Bestillingsvare ?

Natuzzi Editions B930

10.498,-
Før 13.798,- SPAR 3.300,-

Bestillingsvare ?

Natuzzi Editions B930 003

7.999,-
Før 10.499,- SPAR 2.500,-

Bestillingsvare ?

Natuzzi Editions B930 010

2.499,-
Før 3.299,- SPAR 800,-

Bestillingsvare ?


Natuzzi Editions – Made in Italy

Traditionelt håndværk, fokus på den harmoniske helhed og en passion for læder. Et møbel fra italienske Natuzzi Editions er et møbel i absolut verdensklasse, som unægtelig vil sætte et markant præg i dagligstuen, på værelset eller på kontoret. Her på siden finder du hele vores udvalg af Natuzzi Editions’ sofaer, lænestole og fodskamler.

Vælger du et møbel fra Natuzzi, vælger du smukke håndlavede lædermøbler i Italiensk design. Når du vælger dit nye møbel, bør du overveje, hvilket signal du vil sende. Vil du indbyde til sofahygge med et slumretæppe gode film og popcorn, eller er du mere til drinks med veninderne i en trendy urban stil. I Natuzzi-serien finder du noget for enhver smag.

Skal dit nye møbel have brede eller smalle armlæn? Tilhørende puf eller vil du hellere have integreret fodstøtte? Skal det være en hjørnesofa med plads til hele familien, eller vil en topersoners sofa med tilhørende lænestol passe bedre ind i dit hjem? Skal den have høj ryg, lav ryg eller justerbar ryg? Vælg mellem flere forskellige modeller hos IDEmøbler.

Håndlavede sofaer og lænestole

Sofaerne fra Natuzzi Editions er sammensat af enkelte moduler, hvilket giver rig mulighed for tilpasning i blandt andet længden. Alle Natuzzi-hjørnesofaer og -sofaer er designet med henblik på yderste komfort, selv når du trænger til at ligge ned med hovedet eller ryggen mod kanten. Det kræver en skarp sans for design at skabe den rette balance mellem armlæn og hovedstøtte, men med mange årtiers erfaring har Natuzzi for længst udtænkt de rigtige løsninger.

Italiensk kvalitet og et stilrent, blødt kantet design med et strejf af træ: En Natuzzi-lænestol er i sig selv et æstetisk møbel, der sammen med en fodskammel vil skabe atmosfære i dagligstuen eller læsehjørnet. Ligesom Natuzzi sofaerne er lænestolene betrukket med nøje udvalgt læder, der er testet for slidmodstand for at sikre den højeste standard.

Alle møbler fra Natuzzi Editions er ISO 9001- og 14001- samt OHSAS 18001-certificerede, ligesom de anvendte træsorter er FSC-certificerede. Natuzzi er Italiens største møbelproducent, grundlagt i 1959 af Pasquale Natuzzi med base i den lille Bari-provins Santeramo in Colle i det sydlige Italien.

Pasquale Natuzzi er fortsat drivkraften bag Natuzzi Editions, og dygtige designere fra Italien og resten af verden indgår i dag i et tæt samarbejde med den italienske stylist med henblik på at videreføre den stolte tradition. Mennesket og forholdet mellem mennesker har altid været kernen i Natuzzis designfilosofi, hvilket ikke mindst afspejler sig i de autentiske møbler.

Passionen for læder rækker tilbage til en lang italiensk tradition med udgangspunkt i det garvede materiale. Italiensk læder har i mange århundreder været et kvalitetsstempel, og med et møbel fra Natuzzi kan du samtidig hellige dig en del af den samme passion, der udspringer af karakterstyrke og godt håndværk.

Køb Natuzzi Editions hos IDEmøbler

Her på IDEmøblers hjemmeside kan du nemt danne dig et overblik over Natuzzi Edition-serien. Her kan du finde inspiration til farver, form og funktioner. Du kan vælge en helt klassisk sofa med træben, flot brunt læder og en matchende lænestol og puf. Eller du kan vælge den mere markante flyder med integreret fodstøtte og hvilefunktion, hvor du kan slå en ekstra nakkestøtte ud, når du har brug for det.

Du er velkommen til at kigge forbi din nærmeste IDEmøbler, hvis du ønsker at opleve møblerne i vores udvalg på egen hånd. Vores dygtige medarbejdere står klar til at give dig en kyndig hånd i din beslutning. Du kan også finde inspiration og andre fantastiske tilbud i hele vores udvalg af sofaer og lænestole.