Dagligstuen

Foråret giver lyst til at rykke rundt, forny og forandre. Skal stuen have et nyt udtryk, er sofaen det nemmeste sted at starte. 


Denne sæson er sofanyhederne i lyse og neutrale farver, designet er alt fra minimalistisk og stramt til skulpturelt og klassisk - men de vil hver og én være med til at skabe et unikt og personligt udtryk i hjemmet. Giv stuen et let forårslook med puder og plaider i pæne pasteller, og hold øje med sofaborde med glasplade og sorte metalben.

Lyst og lækkert

Få et skønt og feminint forårslook i stuen med masser af boligtilbehør i lyse farver. Forårsnyhederne byder på puder i velour, enkle prints til væggen og kaktusplanter i porcelæn. Miks gerne det hele - forskellige nuancer, materialer og teksturer giver et personligt og hyggeligt udtryk til stuen.

Solaro sofaen med betræk i et dekadent, nålestribet stof og løse ryghynder indbyder til ultimativ afslapning. Den har nemlig indbygget More Comfort-funktion. Tryk på en knap, og du kan justere sædedybden med 1-20 cm. 


1/ Vilnius puder 299.- 2/ Yale sofabord 2.499,-  3/ Smedsmo Broen plakat 899,-  4/ Globba kaktus i porcelæn 30,- 5/ Rayola spejl 1299,-

Less is more

Enkelt design, ultimativ komfort og helt uden dikkedarer. Finesse er en af vores spændende forårsnyheder, og den rammer plet, hvis man er til en skandinavisk stil med rene linjer.

Farven kan du selv bestemme, og benene er i eg – ubehandlet, olieret eller sortbejdset.
1/ Amund vase 169.- 2/ Tito glasbord 1999.- 3/ Siblo tæppe 2499.- 4/ Molecules billede inkl. ramme 899.- 5/ Copenhagen bordlampe 1399.-


Lækker minimalisme

Den moderne, minimalistiske stil rammer altid plet. Få stilen ved at kombinere materialer som læder, glas og metal i simple konstruktioner og mix det med vaser i keramik. Hold farverne neutrale for det ultimativt stilrene look. Et lækkert tæppe tilfører varme til det lidt stramme udtryk og indrammer sofaområdet på en fin måde. Giv væggen et ekstra pift med cool grafiske print på væggen. 


Stuens bedste plads

Det er her, man sætter sig til rette med sin yndlingsbog og glemmer alt om stress og jag. Det er her man smækker benene op og luner sig på en varm kop te. Og det er her, man ønsker sig hen, hvis man bare vil slappe af og lade tiden gå i stå. Lænestolen er stuens bedste plads - og trænger den til en opdatering, byder nyhederne fra IDEmøbler på smukke og moderne designs, lækkert læder og klassisk flet. 


Vores populære sofaserie Umbria har fået en storebror. En luksusudgave med ryg i comfortskum  med polydun og formstøbte sæder med pocketfjedre. Som vores sofaeksperter ville sige; endnu bedre komfort og endnu mere kvalitet.
Umbria LUX fås i 38 opstillinger, og der er uendelige muligheder for at skræddersy din egen: Med eller uden motorfunktion, et hav af forskellige bentyper, stofkvaliteter og –farver. 

De mest populære sofaer