21Produkter i Hjørne- og bakkeborde
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 21 af 21

Bakkeborde til kroge og hjørner

Indenfor de seneste par år er både bakkeborde og hjørneborde blevet enormt populære. Disse små borde kan udfylde de sidste huller i dagligstuen, eller de kan flytte ind på teenageværelset, hvor det kan fungere som alt fra arbejdsbord til sengebord. og derved fuldende indretningen. Brug også bordet i husets hyggekrog. Både hjørne- og bakkeborde passer perfekt ved siden af hvilken som helst lænestol. Med et bakkebord behøver du heller ikke rejse dig, hver eneste gang du skal have en tår af kaffen. Bare stil koppen på bakkebordet og fortsæt med at nyde den stille stund.

Hjørneborde til den lille sofakrog

Hvis du har en lille stue og en lille sofa, kan det hurtigt komme til at virke lidt overvældende med et stort sofabord. Men hos IDEmøbler finder du en lang række små hjørneborde eller bakkeborde, som er velegnede som sofaborde. Mange af dem kan du endda finde i samme stil som de traditionelle sofaborde, så du behøver ikke engang gå på kompromis med designet, selvom du vælger et lille hjørnebord som erstatning. Hjørnebordene kan også kombineres med et andet hjørnebord eller et større sofabord, hvis du gerne vil have endnu mere bordplads ved sofaen.

Pænt og praktisk bakkebord til ude og inde

Mange af vores bakkeborde er populære både ude og indse. Se eksempelvis serien EYELET, der er en af IDEmøblers mest populære serier overhovedet. Serien har fået sit navn efter det praktiske cirkulære håndtag, der gør bordet let at tage med sig, når du får lyst til at tilbringe kaffepausen på terrassen. Det spinkle og lette design gør, at bordet passer ind i det moderne og kvalitetsbevidste hjem. Bakkebordet findes desuden i forskellige størrelser og farver, så det kan kombineres med en hvilken som helst loungestol eller solstol.