8varer
- Filtreret efter:

Lad kroppen slappe af i en gyngestol

Efter en lang og stressende dag på arbejdet, vil man bare gerne slappe af, men først er der typisk en masse praktiske ting, der skal gøres derhjemme. Der skal laves aftensmad, den hvide vask skal sættes over og måske skal køkkenet støvsuges. Når alle dagens gøremål er overstået, kan du endelig slappe af med god samvittighed. Her vil en gyngestol blive din nye bedste ven. En gyngestols gyngende, nærmest terapeutisk effekt, er usammenligneligt behagelig. Lad din krop langsomt vugge i takt med stolen og mærk, hvordan din krop slapper mere og mere af. Hvorfor skal du egentlig anskaffe dig en gyngestol? Svaret er ganske simpelt – gyngestole er noget af det mest komfortable, du overhovedet kan finde. Dette skyldes en gyngestols rokkende evner, som navnet ligger op til. En gyngestol er nemlig ikke en helt almindelig siddeplads; den skiller sig ud fra mængden, når du kigger på stolebenene. Hurtigt vil du opdage to lodrette og kurvede stoleben, som vil give den gyngende effekt, når du sætter dig ned – hvilket er hele pointen med en gyngestol.

En gyngestol er perfekt i den skandinaviske indretning

Ser man en gyngestol med en boligstylists øjne, er denne siddeplads ualmindeligt dekorativ og moderne. En gyngestols lethed passer perfekt ind i den skandinaviske indretning, hvor der er fokus på minimalisme og funktionalitet. IDEmøblers gyngestole er oplagte til de danske hjem, netop fordi disse særlige stole giver en komfort og har et design, der er som skabt til de kvalitetsbevidste danskere. Tilfører du en gyngestol i din indretning, vil du kunne bruge tillægsordene ”gennemført” og ”stilbevidst” om dit hjem. Dette går rent ind hos de fleste danskere, uanset hvilken en stil, der præger hjemmet. Udsmyk din gyngestol med et lækkert lammeskind og en farverig pyntepude, som vil få stolen til at falde i ét med resten af indretningen.

Idet en gyngestol er så mobil og let, vil du sagtens kunne flytte den rundt efter behov. Hvis husets filmaften byder på ekstra gæster, kan gyngestolen nemt flyttes og derved give en ekstra behagelig siddeplads tættere på tv’et. Gyngestole har derfor mange forskellige muligheder – det er bare op til dig. Slip fantasien løs og lad dig inspirere af IDEmøblers sortiment. Her vil du med garanti forelske dig i en gyngestol og matchende pynt, der vil skabe det perfekte hjørne i stuen. En gulvlampe, et lammeskind og en varm plaid vil få det bedste frem i gyngestolen, samtidig med at sætte prikken over i’et i dit hjem. Der er derfor ingen grund til at holde dig tilbage. Gå på jagt her på vores hjemmeside efter de ting, som vil fuldende rammerne for dine omgivelser.