Stuen er et af de rum, vi opholder os meget i, når vi skal slappe af, hygge med venner eller familie. Her er det vigtigt med et rum, hvor møblerne både er komfortable, indbydende og passer til vores personlige udtryk. Gå på opdagelse i vores store udvalg af møbler til stuen. Vi har blandt andet sofaer, lænestole, sofaborde og TV-møbler til enhver smag.

Mest populære netop nu

Se alle

sofaer

Se alle

sofaborde

Se alle

lænestole

Se alle

puffer

Se alle

sovesofaer

Se

tilbehør til stuen

Inspiration til stuen

Gode råd om møbelbetræk

Nyheder til stuen

Møbler til stuen fra IDEmøbler – et sikkert valg

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her, du kan flade ud på sofaen efter en lang arbejdsdag. Det er stedet, der kan være samlingspunktet for hele familien, når ungerne er hentet og trænger til tid med mor og far. Det er ligeledes stedet, som kan danne rammerne for hyggelige timer i gode venners lag. Kort sagt: Stuen spiller en central rolle for hele familien. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at de møbler, som befinder sig i rummet, er både holdbare, æstetiske og komfortable. Hos IDEmøbler er det vores spidskompetence at sikre dig, at disse 3 nøgleord fuldt ud opfyldes i de møbler, vi forhandler. Vælger du at indrette din stue med møbler fra vores sortiment, vil du hurtigt opdage, hvordan rendyrket kvalitet går hånd i hånd med smukt og nyskabende design. Det er vores vision, at alle skal have mulighed for at berige hjemmet med lækre stuemøbler; derfor garanterer vi også, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Hos IDEmøbler gør vi en dyd ud af at have et så alsidigt udvalg, at alle, uanset stil og smag, har mulighed for at finde de helt rette møbler. Denne variation i sortimentet kommer til udtryk i både designs, materialer og funktioner, da vi mener, at gennemførte møbler må rumme en stærk og veludviklet kombination af alle 3 elementer. Det gør sig gældende for sofaer, lænestole og puffer såvel som tv-borde og gyngestole. Husk endelig også at tage et kig på vores udvalg af møbler til din spisestue, så begge rum designmæssigt kan forenes på bedste vis.

Køb stilfulde møbler til din stue her hos os

Hos IDEmøbler favner vi bredt. Er du til rene, minimalistiske linjer med nordisk præg? Så se f.eks. vores smukke sofa, Kiruna. En drøm af et møbel til din stue. Med dens enkle form, der bærer præg af både retrospektiv møbelkunst samt futurisme, sætter den nye standarder for, hvordan sofa-designs kan være. Kombiner den med et elegant og klassisk sofabord, som f.eks. modellen ”Flair”, der fås i flere størrelser, og du opnår præcis det stilrene udtryk, du er ude efter. Vil du hellere fylde din stue med farverige elementer? Så er der også hjælp at hente hos os. Hvad med en super funky puf fra vores CRISS serie? Den fås i et væld af farver og vil passe perfekt sammen med en af de lækre lænestole fra ANGEL serien. Disse stole har særdeles høj komfort og er usædvanligt gennemførte i designet. Med deres særlige polstring leder de tankerne hen på både klassisk møbeldesign fra første halvdel af det 20. århundrede samt nye, innovative designudtryk. Og netop dette er de store karakteristika ved vores møbler: De bærer arven fra tidligere tiders udtryk med sig og forener det med nye, friske strømninger. IDEmøbler er stedet for dig, der vil bo med æstetikken i orden. Om du er til rene linjer, bløde former – eller bare klassiske, billige møbler, så finder du, hvad du søger hos os. Vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Suppler med lækkert boligtilbehør fra vores udvalg, og voila; du har skabt et rum, hvor der i sandhed er tænkt over tingene.