24varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 24

Bakkeborde til kroge og hjørner

Indenfor de seneste par år er både bakkeborde og hjørneborde blevet enormt populære. Disse borde kan udfylde de sidste huller i dagligstuen og derved fuldende indretningen. Hjørner kan ofte være svære at indrette. Hvad kan man stille der udover en potteplante? Svaret er et hjørnebord. På den kan du stille en bordlampe, nogle figurer og en stak af dine yndlingsmagasiner. Brug også bordet i husets hyggekrog. Både hjørne- og bakkeborde passer perfekt ved siden af hvilken som helst lænestol. Med et bakkebord behøver du heller ikke rejse dig, hver eneste gang du skal have en tår af kaffen. Bare stil koppen på bakkebordet og fortsæt med at nyde den stille stund.

Bakkebordet til de små hjem - tag bordet med dig

Nok kan der ikke stå meget på et bakkebord, men det er heller ikke formålet. Et bakkebord er nem at flytte rundt på og kan derfor bruges som ekstra bordplads, hvor der nu er behov for det. I den lille 2’er på Vesterbrogade eller på kollegieværelset er det typisk ikke kvadratmetre, som der er mest af. Et stort sofabord er derfor ikke en mulighed, hvis der også skal være lidt albuerum. Et bakkebord er ideelt til de små hjem, hvor gulvpladsen er knap. Når filmaftenen er færdig, og fredagsslikken spist, kan du stille bakkebordet væk igen. Så er det ikke i vejen og vil give følelsen af flere kvadratmetre. Og hvem vil ikke gerne det?

Pænt og praktisk

Serien EYELET har fået sit navn efter det praktiske cirkulære håndtag, der gør bordet let at tage med sig. Det spinkle og lette design gør, at bordet passer ind i det moderne og kvalitetsbevidste hjem. Farverne strækker sig fra hvid, sort, grå og blå, alle sammen i metal med en mat finish. Enhver krog og hjørne i hjemmet kan sagtens bruge et bakkebord. Tænk bare på mulighederne for, hvad der kan stå på sådan et vidunder. De førnævnte forslag er kun en begyndelse. Hvad mangler du plads til i dit hjem? Er det kurven med strikketøjet, eller er det et samlingspunkt for alle fjernbetjeningerne? Uanset hvad du kan komme på af småting, vil et bakkebord være et oplagt valg. Når prisen er endda er SU-venlig, er der ikke nogen undskyldninger for ikke at anskaffe sig dette smarte møbel.