5varer
- Filtreret efter:

Opdag det geniale ved armbakker hos IDEmøbler

Har du nogen sinde set eller hørt om armbakker? Hvis ikke, så har du chancen nu. Se de seks elegante eksempler på armbakker hos IDEmøbler og bliv overbevist om, at de simpelthen er geniale. De består kort fortalt af sammenhængende lameller, som lægges omkring dine sofa- eller lænestolsarmlæn. De måler udfoldet: 50 cm x 0,6 cm x 40 cm.

Ud over at se godt ud i møblerne så er de ganske praktiske. Med armbakker på armlænet kan du sætte en kop, et glas, en tallerken eller andet der er rart at have inden for rækkevidde, når man sidder godt tilbagelænet. De er nemlig overfladebehandlet, så de er skridsikre. Altså ikke flere væltede kopper eller glas ned i sofaen. Ud over den særdeles praktiske funktion har disse armbakker en ekstra sidegevinst: de beskytter dine møbler – ligesom de stofbeskyttere man brugte i en fjern fortid. Man kan vist godt tillade sig at sige at dette nye tiltag fra IDEmøbler gør sig væsentligt bedre i et moderne hjem.

De findes som nævnt i seks varianter – alle af mærket Bax. De opdeles i to forskellige kvaliteter, men størrelsen er den samme. Den ene variant findes i klar, hvid eller sort akryl. Den anden variant findes i fineret eg, sort melamin og hvid melamin. Der er altså lidt forskelligt at vælge imellem, men fælles for dem alle er, at de er tilpas neutrale i udtrykket til at klæde en hvilken som helst sofa eller lænestol.

Skal en eller flere af disse armbakker fra IDEmøbler klæde din sofa?

Er du også blevet overbevist om, at dette lille columbusæg af en møbel-accessorie vil gøre din sofa så meget bedre at flyde i? Så er det ikke en drøm der er vanskelig at opfylde. Det er såmænd bare at vælge hvilken model, det skal være. Så er den/de snart på vej til dig. Husk, at vi kører med en fast, billig fragt.

Vil du hellere ind i butikken at se og mærke dine nye armbakker, inden du bestiller dem, så er det selvfølgelig også en mulighed. Og fortryder du alligevel dit køb så husk også på, at vi har hele 30 dages retur- og bytteret.

Falder dine armbakker, som forventet, i din smag, skal der nok være nogle af dine gæster, der bliver lige så begejstret. Forestil dig, hvordan du på en fredagsflad aften synker ned i din sofa, smækker benene op – og har hele arsenalet af te, rødvin, slik og fjernbetjening liggende på armlænet, så det hele er lige til at række ud efter. Hvordan har du nogen sinde kunnet leve uden armbakker? Sidder du i sofaen eller lænestolen og læser eller arbejder på computeren i længere tid, så kan du nu uforstyrret blive siddende i timevis, for du har alle dine fornødenheder inden for rækkevidde. Man kan simpelthen slå lejr. Pladsmæssigt sparer det dig også for et sidebord, som man ikke altid lige kan få presset ind i indretningen. Glæd dig.